Vierailija

Asuntolainat ja autolainat maksettu. Säästöjä on rahastoissa mitkä on tarkoitettu vanhuuden varalle. Nyt tuli yllättävä remontti,eikä ihan halpa,ainakin 15te pitää pulittaa. Pakko ottaa lainaa vaikka sydän itkee verta. Rahastot siinä vaiheessa ettei pariin vuoteen kosketa. Mistä halvin laina?

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

Kysele eri pankeista, ensiksi omastasi ja  vertaa muiden tarjouksia siihen. En menisi näiden tyrkyttäjärahalaitosten ansoihin.

Vierailija

Älä missään tapauksessa lankea pikavippiin! Se on ojasta allikkoon. Laita pankkiisi viesti että haluat tapaamiseen. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Jos sinulla on hyvä suhdet pankkiin niin kiinteistö pantiksi kohtuusella korolla pankille.

Toinen keino, jos sinulla hyvä ja vakaa työsuhde niin jos työnantaja tukisi...

Vierailija

Voihan olla että rahastoissa ovatkin voi antaa pankille lainan maksun ajan pantiksi. Onnistuu ehkä parhaiden jos työvuosia on jäljellä lainan maksamiseen.

Vierailija

Pankit on muuttuneet. Ennen hyvä asiakkuus oli kova sana. Riitti kun pankinjohtaja näytti vihreää valoa, oli luottamusta. Nyt lähinnä ärsyttää nuoret koppavat naiset tiskin takana. Se että rahastot ovat muualla eikä omassa pankissa, tuntuu olevan punainen vaate. Olen tyly ja kilpailutan pankit ja sanon että morjes entiselle.

Vierailija

Rakensin aikanaan kesämökin kysyin pankilta joustavaa lainaa. Johtaja kysyi millainen se joustava olis. Kerroin hänelle, mihin tapeeseen ja että lainaan kesällä ja maksan takaisin talvella. Kysyi että olenko ollut kauan pankin asiakas niin vastasin että en ole vaihtamassa pankkia jos sitä epälet. Hän naputteli tietokonettaan ja tuumasi, että

saat keskustella asiasta yksityskohtaisemmin konttoristin kanssa, ja ilmoitti että se joustavuus totetuu.

Kolme vuotta höyläsin Mastercardin kesät lainalla konto miinukselle kun omat rahat loppu ja talvella maksoin pois. Lainen korko oli niin pieni, etten kehtaa edes sanoo, yli 20 vuotta asiakkaana niin ilmeisesti sekin vaikutti. 

Vierailija

Lakiin koskien vippifirmoja on tulossa syyskuun alusta lukien uusia määräyksiä. Muistaakseni yli 20 % todellisia korkoja ei saa periä ja muitakin rajoituksia on tulossa. Jossakin lehdessä oli arvelu, että lainan"tarvitsijoita" ja lainan mainostajia tulee ennen syyskuun alkua  esiintymään enemmän. Lainan"tarvitsijana" esiintyvä kertoo tarvitsevansa pikaisesti pienehkön lainasumman ja mainostaja kertoo edullisista lainoista tavallisena ihmisenä esiintyen. Näin se menee.

Edelleen kokonaisedullisin on oman pankin myöntämä laina. Korot ovat alhaiset. Pankkien ottolainaus (talletuskorko) on 0% ja antolainaus vähän enemmän. Muutkin kustannukset ovat  minimaaliset verrattuina muka edullisiin vippifirmoihin.

Ihmiset velkaantuvat hirmuista vauhtia. Näennäisedullisuus ja lainansaannin helppous on ylivelkaantumiseen johtava ansa.

Visitor

Oma valinta se on jos haluaa käyttää vippifimoja. Eipä siinä sen kummempa ole kunhan pystyy maksaa takaisinkin. Itse käytän pelkästään niitä.

Vierailija

Luotan pankkilainaan, sen voi kilpailuttaa niin saa edullisemman. Monta kertaa halvempi vaihtoehto kuin pikavippi, älä sitä käytä!

Vierailija

Olen aina tullut toimeen ilman velkaa. Kun suhteuttaa menot  tuloihin, eli eläkkeen määrään.

Nuoruudessa oli talovelkaa ja saatiin kahdeksassa vuodessa maksettua. Luonteeni ei kestä velkaa, menee mielenrauha jos pitäisi olla velassa.

Vierailija

En olisi uskonut että näin yli 50 täytyy ottaa laina. Äkillinen tarve, onneksi on luottotiedot priimaa. 15te, saan maksettua puolessa vuodessa pois. Syynä työnantajan ongelmat, palkat myöhässä. 

Vierailija

Minä joudun ottaa nyt koirani takia pikalainan kun sen on päästävä lonkkaleikkaukseen mahdollisimman nopeasti

Tytteli

Hevoseni sairastui juuri kun olin työttömänä pienen hetken joten tiedän hyvin kun joutuu rahaa lainaa. Eläimet on hoidettava aina,maksoi mitä maksoi.

Vierailija

Voisiko joku nyt heti neuvoa mistä voisi olla parasta hakea rahoitusta? Suositusia? Mun autosta hajosi kylmälaite tai mikä lie se olikaan kun korjaaja kertoi.

Vierailija

Pankillasi on kulutusluottoja, kysy sieltä ensin. Korjaamot tuskin antavat osamaksulla, ainakaan kovin edullisesti.

Vierailija

Suomessa on noin 400 000 ylivelkaantunutta. Hyvin moni on velkaantunut helpon rahansaannin vuoksi. Velkoja maksetaan uudella velalla, korot ovat tosi korkeat vaikka muuta väitetään. On moraalitonta houkutella heikon laskutaidon omaavia ihmisiä vakuudettomien pikavippien ansaan. On korkea aika puuttua holtittomaan rahan tarjontaan.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat