Vierailija

Tiedättekö turvallista ja mukavaa lomakotia tai vastaavaa, jossa voisi viettää ehkä kuukauden vuodesta?
Täällä oli aiemmin v. 2011 puolella erään viestiketjun alussa Maria muistaakseni, joka suunnitteli lomakodin perustamista eläkeläisille Espanjaan. Liekö totoeutunut?

Kyselee Seikku

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

http://www.nettiet.fi/forum/matkat/1910/

Anonyymi 06.04.2011 13:11
Hei Seija

Olisitko kiinnostunut matkustamaan pieneen Andalucialaseen kylään Espanjaan? Olen suomalainen keski-ikäinen sairaanhoitaja, tavoitteenani on perustaa pieni kodikas aktiivinen lomakoti Espanjaan. Tavoittelen juuri kaltaisiasi matkustushalukkaita suomalaisia eläkkeellä olevia "Pirteitä Pirkkoja" tai "Leppoisia Laureja". Tarjoaisin täysylläpidon, lentokenttäkuljetukset Espanjassa, reipasta liikunnallista ja koskettavaa kultuurillista ohjelmaa aurinkoisessa ja idyllisessä ympäristössä. Toiveenani on edistää suomalaisten ikääntyneiden hyvinvointia ja terveyttä, mahdollistaa leppoisaa yhdessäoloa, rakentaa voimaannuttavaa verkostoa yhdessä asiakkaideni kanssa! Miltä kuulostaa?
Ystävällisesti María

Jos asut lähellä pääkaupunkiseutua, kannattaa mennä matkailumessuille käväisemään. Siellä on paljon yrityksiä, jotka tekevät juuri tuollaista vuokraamista. Kertovat todella hyvin tarkemmin asioita mitä sinun kannattaa huomioida jne. Tuolta messuilta muuten saa muutenkin hyvään hintaan reissuja. Katselin jo http://www.matkatarjoukset.info/matkamessut-matka-tarjoukset-matkamessut... listasta, että voisi ainakin Malagan lentoa itse etsiä.

Hei Seikku!
Palasin juuri Espanjan Fuengirolasta kuukauden reissulta. Asuimme apartamentos Nuriasolissa, jossa asuu suomalaisia 1-5 kk siis, talviajan. Sijainti ja julkiset liikenneyhteydet ovat erinomaiset, mutta tietysti majapaikan tasossa on sanomisen vikaa. Kerran kokeneena tietäisin sopia toisin. Googlettamalla vuokra-asuntoja löytyy pilvinpimein. Tuossa meidän paikassa oli plussaa maksunton wlan yhteys, suomiTv, ehkäpä myös turvallisuus. Yksityisellä ehkä kaikki joutuu erikseen hankkimaan, jos tarvii.

Majoitusvaatimus paljon riippuu; minkä kuntoinen on ja mitä asumiselta vaati ja mitä haluaa asumisaikana harrastaa.
Lennot löytyy finskiltä, travellinkiltä, ym.....

Oli rikasta kokea joulu ja uusivuosi eritavalla. Toimintaa riitti joka päivälle.
Onnea matkaa sinulle paikan valintaan!
toivoo Kikka

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat