Kommentit (11)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Olipa ilo lukea! Lisää näitä!

Paljon voimia Juha Noposelle! Kiitos tästä jutusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Voihan sitä uskoksikin kutsua, jos viettää päihteetöntä ja terveellistä elämää. Sehän on valinta.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kerro jotain, mitä artikkeli tuo mieleesi?

Mielestäni artikkelia ei tarvitse kommentoida sen kummemmin, ei ainakaan ruotia Juhan uskoa.  

On upeaa, että meillä on vapaaehtoisia auttajia. Kun ihmiselämä on päässyt raiteilleen vaikeiden kokemusten jälkeen, on luonnollista osoittaa kiitollisuuttaan kohdistamalla apua sinne missä sitä tarvitaan.

Vierailija

En ole auttamatta ihmistä joka todella tarvii ja ansaitsee taloudellista apua mutta mm alkoholisteja ohjaan vieroitus hoitoon ja tarjoan seuraa matkalle.

Lähinnä vähäistä taloudellista tukea annan lapsiperheille ja yksinhuoltajille mutta vanhuksia ja sairaita unohtamatta joiden suurin ongelma on yksinäisyys.

Vastapalveluja en ota vastaan. Tosin eräs vanhus jolla ei ollut läheisiä omaisia oli testannut irtaimistonsa minulle. Sen pyysin Punaisenristin henkilökunnan ottamaan haluunsa köyhien avuksi sillä ehdolla, että siivoavat vuokra-asunnon hyväksyttävään kuntoon. Sain vahvistuksen, että niin oli myös tehty.

Vaikeinta on joskus saada tietoa joidenkin todellisesta taloudellisen tuen tarpeesta, huijareita on harvoin tullut esiin mutta niinkin on käynyt palauttivat saamansa avun ja pyysivät jopa anteeksi. Ilmeisesti oli vain tilapäinen ilmiö talouden hoidossa....

Vierailija

Lisää mielipiteitä esiin sillä lähimmäisten huomioon ottaminen on näin "sodan" aikana ominaisuus jota ihmiskunta tarvitsee sitä kauhua pakoon joutuneet, etenkin naiset ja lapset.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat