Kommentit (7)

M/S Mihail Bulgakov on Saksassa v. 1979 rakennettu ja 2010 Suomessa peruskorjattu merikelpoinen jokiristeilijä, jossa on neljä matkustajakantta. Ylimpänä on aurinkokansi, jossa on pieni uima-allas ja kuntoiluvälineitä. Laivaa voi kävellä myös ympäri ihailemassa maisemia ulkoilmassa promenadikansilla. A- ja B-hytit n. 9m2, luxit tilavampia yhden tai kahden huoneen hyttejä. Laivan pituus 125 m, risteilynopeus 26 km/h. Kaksi ravintolaa ja baaria, tanssi- ja luentosali sekä baari aurinkokannella. Laivalla ei ole hissiä.

Laivan henkilökunta on venäläisiä, palveluhenkilöstö nuoria hotelli- ja ravintola-alan koulutuksen saaneita, päällystö kokeneita risteilyalan ammattilaisia. Lisäksi jokiristeilijöillä kiertää esiintymässä sesongin aikana venäläisiä taiteilijoita, jolloin risteilyn lisäohjelmana saattaa olla korkeatasoinen viulu- tai pianokonsertti, kansanmusiikkia tai kilpatanssiesitys.

Risteilyyn sisältyy runsas täysihoito (aamiainen, lounas ja päivällinen), eurooppalaisen ja venäläisen keittiön herkkuja. Erikoisruokavaliot (esim. kasvis-, laktoositon tai gluteeniton) osataan ottaa huomioon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eiköhän se hinta ollut lehdessä ja sen verran korkea että ihmetteln suuresti, miten kukaan voi tuollaiselle matkalle osallistua. Kiinnostaisi todella tietää mistä ihmiset tuollaiset rahat repivät.

Lomalinja toteuttaa suositun jokiristeilynsä jo viidettä kertaa muunnellen matkan suuntaa ja pysähtymispaikkoja. Laivat ovat risteilleet Syvärillä sekä Volgalla täysinä ja siltä vaikuttaa kuulemma tälläkin kertaa. Kahdeksan päivän matka sisältää todella paljon, kolme usean ruokalajin ateriaa risteilyaluksella päivittäin, täydet päivät ohjelmaa kuten mielenkiintoisia asiantuntijaluentoja ja monipuolista musiikkiohjelmaa sekä tutustumiskäyntejä seitsemässä vaikuttavassa ja erilaisessa matkakohteessa Venäjällä sekä paluumatkan Suomeen tunnelmallisella Tolstoi-yöjunalla.

Lähtisin oikopäätä tälle mielenkiintoiselle risteilylle, mutta kun leikkaus odottaa samoihin aikoihin:-(

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat