Oireileeko olkapää? Omahoito on usein parasta lääkettä

Olkapää kipeytyy usein pikkuhiljaa ja ilman selvää syytä. Jos liikerata pienenee ja käden ylösnosto vaikeutuu, ongelma löytyy yleensä kiertäjäkalvosimen alueelta.Lue koko juttu

Oireileeko olkapää? Omahoito on usein parasta lääkettä

Kommentit (3)

Vierailija

Itselläni käsi ei noussut sivulta ylös,kipu oli kova.Otin harjanvarren,takkaa nostin kipeää kättä toisella kädellä harjavaren avulla ylöspäin vähän kerrallaan usean kerran päivässä,viimein alkoi nousta ja kipu lieventyi,pari viikkoa tein säännöllisesti,ei tarvinnut lääkkeitä eikä saiausomaa.

Nukkumatti

Minulla auttoi olkapääkipuun tyynyn vaihto! Heräilin aiemmin öisin kipuun ja nukuin huonosti. Vaihdoin tyynyn profiloituun joka tukee niskaa ja on jämäkämpi. Tämä auttoi heti, heräily ja särky öisin loppui. Toki olkapää on vielä kipeä mutta lievemmin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
64-vee.

En ole enää muutamaan vuoteen pystynyt nukkumaan kummallakaan kyljellä. Jos kuitenkin hetken näin teen alkaa olkapää vihoittelemaan. Ja kipu kestää päiviä. Kortisonia olen vuosien saatossa saanut monta kertaa. Hyvällä menestyksellä. Onneksi! Ikäväkseni olen aina ennen nukkunut kylkiasennossa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat