Näyttelijä Kiti Kokkonen: "Itku ja nauru ovat yhtä tärkeitä"

Kiti Kokkonen, 45, rakastaa arkista tilannehuumoria. Silti hänestä on ok olla välillä olla allapäin. Minun valintani -sarjassa tutu ihmiset kertovat itselleen tärkeistä asioista.Lue koko juttu

Näyttelijä Kiti Kokkonen: "Itku ja nauru ovat yhtä tärkeitä"

Kommentit (2)

tia. a. 68vuotias mummo

Ihana yksinkertainen rehelinen ilmaisu hänestä itsestän kodista elämästä ja ajatuksistaan .Kiitos! Sitä samaa ihmistä ja kasvoja kaipan.Oikeaa ihmistä ja läsnäolio.Yhteisiä kävelyretkiä.Sillä kotini osaan olla yksinkin.Tosi ihanaa toki kun matkan takaa aikuinen lapseni harvakseen käy tai hänen lapset.Mutta kyllä se omalla kohdalla elämä kaventunut.Ihmisiä kuollut ja paljon koko korona aikana 15 kpl.Ei koronaan.Meni ,sisko,meni veli matkan takana. meni 2 parasta ystävä.Jotka muistivat kysyä: Tia mitä oikeasti sinulle kuuluu? Niinpä.Puhelin soi niin harvoin että lennän katton.Toisalta syy pidän kiinni en lähde nyky teknologian mukaan äly puhelin. ilmaset netti puhelut. Videot,viestit kuvat.en F.B. forumi. Joten sekin syrjäytää ja olen mukalainen siksi tässä yhteiskunassa: Eristetynä yhteisöltä . kiitos artikeli ja kiitos lukialle luki ajatukseni,luki häiröisen. Mutta pärjän halin pita.kävelen polut,metsät,tiet .Asennen se ratkaisee kaikessa.

Vierailija

Kiti on ihanan valoisa ja aito ihminen! Hän luo hyvää oloa ympärilleen. Kiva saada kuulla hänen ajatuksistaan! Hyvää syksyä Kiti, perhe ja lukijat!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat