Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Voiko typerämpää asiaa olla kuin mistä on viime päivien uutiset täyttyneet. Palkka-ale sitä ja tätä. Presidentin, ministerien, kansanedustajien, kaikkien?

Mitään typerämää ei ole kuin viedä ostovoimaa kuluttajilta. Siitä seuraa lama. Mikään ei ole typerämpää kuin viedä osaavilta ammattilaisilta heidän jo ennestään sairaalloisesti verotetut ansioita. Siitä seuraa motivaatio-ongelmia, osaavien ihmisten virta ulkomailla ja niin edelleen.

Mielestäni kansanedustajat ovat palkkansa ansainneet. Vaativuuteen nähden palkka voisi olla puolet isompikin - helposti. Ongelma on siinä, että eduskuntaan valitaan henkilöitä jotka eivät sinne kuulu, eivätkä osaa tehdä työtä joka heille kuuluisi. Tähän tulisi tehdä muutos. Samalla tätä joukkoa rautaisia ammattilaisia voisi myös pienetää ainakin puoleen. Samalla palkat nostetaan sille tasolle jolle ne työn vaativuus huomioiden kuuluvat. Turhat edut pois, ja palkka sekä oikea vastuu tuloksista. Kansanedustajakin tulee voida irtisanoa aivan kuten tavallinen yritysjohtaja, mikäli tulokset ovat huonoja.

Kommentit (4)

Entäpä sitten esim. terveydenhuollon hoitajatason ansiot? Erikoiskoulutetulle pitkän työuran tehneelle jää tänä päivänä verojen jälkeen käteen vähän alle kaksi tonnia. Onko se joku palkka vaativasta työstä? Ja siihen vielä ale? Hohhoijaa.

Ei olekaan kysymys siitä, eikö jokainen olisi palkkansa ansainnut, mutta jokaisen pitää laittaa kortensa kekoon.
Kyllähän se jo illalla kuultiin ja nähtiin; ei palkka-ale käy. Tilalle hyvätuloisten verotuksen kiristys. Siis heiltä työmotivaatio pois ja sillä sipuli. En ymmärrä tätä ihmisen kieroutunutta luonnetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Niin ja kohta loppuu eläkkeiden maksaminen kokonaan! Pannaan vain hampaat naulaan, sillähän siitä selvitään. :(

Onko se työmotivaatiota että Fasun pomo saisi tyyliin 10 000 lisää liksaa/kk.
Minun mielestä työmotivaatio on 100e/kk tunnolliselle (esim.hoitajalle) lisää, joka ei istu jokahetki kahvitauolla, tai valikoi helpompia töitä.
Sellaisia on paljon ja ne ahkerat puurtajat tekee niskalimassa töitä, lintsaajienkin edestä.
Kaikki ei vaan näe niitä töitä mitä pitäisi tehdä, ovat tottuneet että joku muu tekee ne.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat