Kommentit (5)

Vierailija

Myös raudanpuute voi aiheuttaa kyseisiä oireita. Ferritiinin tulisi olla yli 70 oireiden poissulkemiseksi. Naisilla raudanpuute on verrattain yleinen. Voi ilmetä myös, vaikka hb olisi normaali.

Vierailija

Eikö teoreettisesti myös verenkierron häiriö olisi vaihtoehto? Pikkuaivot hoitavat kehon hapen ja energian saamisen niin, että aivot ja sydän saavat suuremman huomion silloinkin kun kyseessä on koko kehon kalkkeutuneesta verisuonista ja mitä kauempana sydämmestä, kuten jalat niin sitä heikommin veren kierron lämmityksen teho on ja jaloissa kylmyyden tuntemus. Kyllä kilpirauhasen toiminta on tärkeä huomioon otettava ja usein saattaa olla kyseessä jodin puude joka ei liene ihan tavallinen ilmiä sillä suomalaiset käyttävät jodia sisältävää suolaa ja monet valitsee myös esimerkiksi maidon jossa on jodia. Miten lienee sitten jodin yliannostuksen terveydellisyydestä! Esimerkiksi D-vitamiinin yliannostus, etenkin kesällä auringon suomana monille ruokavalioa muuttamattomille epäterveellistä.

Tiedä sitten kaikkea, sillä olemme kuitenkin kaikki yksilöllisiä ominaisuuksinemme joten tutkimukset ratkaisevat parhaiden tärkeät terveydelliset epäselvyydet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Sokeri siirappi kirjoitti:
Sokeri .

Ja kovat rasvat SEKÄ ENNENKAIKKEA liikunnan puute.

Vaikkapa vain puolen tunnin säännöllinen päivittäinen kävely monille vanhuksille vähentäisi heidän käyttämien lääkkeiden määrän....

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat