Vähän kiukkuinen +70:n

Onko nyt niin, että ainoastaan meidän +70 ja riskiryhmäläisten tulee huolehtia turvaväleistä, käsihygieniasta ja oikeista yskimis- ja aivastamistavoista.
Nyt kun pitkän karanteenin kaltaisen oleskelun jälkeen olemme kotikunnassani päässeet tilanteeseen, että tartuntoja ei ole ollut 2, 5 kuukauteen, niin ihmiset ovat alkaneet käyttäytyä kuin "siat pellossa". Kaupoissa, kahviloissa yms julkisissa tiloissa kuljetaan päin, niin että joutuu loikkimaan alta pois ja jos huomautat asiasta, niin sanotaan, että se on +70:n oma valinta, että riskeeraako vai ei tulemalla julkisiin tiloihin. Nyt on kyllä mielestäni niin, että viruksen selättäminen KUULUU MEILLE KAIKILLE turvaväleineen, käsihygienioinineen, yskimis- ja aivastustapoineen eikä vain riskiryhmäläisille, jotta me ikäihmisetkin voimme kulkea turvallisesti joukossa.
Siis koetaanpa selättää se korona yjdessä

Kommentit (3)

Vierailija

Olet oikeassa. Minulta meinaa välillä ihan unohtua, että vieläkin on syytä pitää niitä turvavälejä. Olipa hyvä että törmäsin tähän sinun aloitukseen ja sain lisää muistutusta asiasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija kirjoitti:
Millainen on yskimis- ja aivastamistapa? Ja miten sitä voi noudattaa?

Jos yskä yllättää eikä ole siihen hätään nenäliinaa suun eteen, niin on opetettu yskimään hihaan, eli taivutat vain kyynärpääsi hihoineen suusi eteen niin ei pisarat pääse ilmaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat