Vierailija

Ralph Tarrant on Britannian vanhin mies 109-vuotiaana. Tarrant ja hänen vaimonsa olivat Britannian vanhin aviopari, kunnes vaimo kuoli viime vuonna. Tarrantin mukaan hänen pitkän ikänsä salaisuudet ovat ne nautinnot, joista meille usein paasataan ja joiden terveysvaikutukset ovat tutkitusti hyvin kyseenalaisia.

- Poltin tupakkaa kunnes täytin 70 vuotta ja juon edelleen alkoholia. Liikaan varovaisuuteen ei ole mitään syytä, mies vakuuttelee.

Hän ei myöskään pidä pitkää ikäänsä mitenkään kummallisena asiana.

- En ymmärrä miksi siitä hössötetään niin paljon, mies sanoo. Hänen mukaansa tärkeintä on olla aidosti kiinnostunut elämästä.

- Pitää muistaa pysyä aktiivisena, mies summaa.

Kommentit (5)

Geeneistä se pitkä ikä suurimmaksi osaksi johtuu. Katsellaanpa vain sukutauluja, siellä se näkyy. Vaikkapa vain kuuden sukupolven tarkkailu antaa jo osviittaa asialle.

Esivanhempani ovat elänneet hyvinkin vanhoiksi. Äitini kuoli 97-vuotiaana. Optimistina otan vastaan eliniän nykyennusteita, joten minähän saatan elääreippaasti yli 100-v.

Ihanaa! Sittenhän tässä on vielä hyviä mahdollisuuksia löytää se haussa oleva nettiystävä ja ties vaikka vähän pidempi aikainenkin miesystävä.......

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kiitos! Eipä ole mitään vastaan,vaikka löytyisi vielä vanhempana ja kunhan tämä näpäily toimisi....

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat