Hävettääkö kuulolaite? Suomalaisnaisen keksintö tekee siitä kauniin kuin koru

Jenni Ahtiainen, 44, sinnitteli lapsuudesta asti huonon kuulon kanssa. Kun hän sai kuulolaitteet, ne tuntuivat järkyttävän rumilta. Asialle oli pakko tehdä jotain.Lue koko juttu

Hävettääkö kuulolaite? Suomalaisnaisen keksintö tekee siitä kauniin kuin koru

Kommentit (7)

Vierailija

Ei hävetä! En ole kuuro mutta muusiikin suhteen ei enään vanhuksena riitä korkeiden ja matalien soittimien äänet ja silloin on suureksi, ellei jopa korvaamattomaksi avuksi "apukorvat."

Tosin näistä uuden aikaisista kuulolaitteista on joskus harmiakin. Niihin on kaukosäädin ja sen tuella voi tehoja lisäämällä voi kuulla sellaista mitä ei halua tietää, mm sairaalassa jne asioidessa. Mutta, etenkin klassillisen musiikin kuuntelussa todella mahtavaa kun kuulee kaikkien soittimien äänet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ei hävetä kuulolaite, en tiedä oisko teininä hävettänyt. Vasta kuulolaitteet saatuaini huomasin mistä kaikesta olin jäänyt paitsi. Esim ennen istuin hölmönä pöydän toisessa päässä kun työkaverit nauroivat pöydän ympärillä, en vain tiennyt mille nauroivat, kun en kuullut heidän juttujaan. Moni kun yhtä aikaa selosti niin vielä vähemmän kuulin!

Vierailija

Ihan mahtava juttu! Silmälasitkin ovat nykysin todella tyylikkäitä eivätkä enää pullonpohjia. Miksi kuulolaitteiden pitäisi olla niin rumia, kuin ne nyt ovat?Tässä olis ihan valtavat markkinat. Itselläkin kuulo huonontunut, ja jos joskun kuulolaitteen tartteisin, olisin valmis maksamaan hyvännäköisestä kuulolaitteesta. :)

Vierailija

Ei tapa ymmärtää puhuttua kieltä ympärillä. Keppiäkään ei kukaan häpeä, muuten sitä voisi kehittää, kun se kaatuu joka paikassa mihin sen asettaa,

Ennennin tulee hävetä sitä, että ei suostu käyttämään kuulolaitetta. Meillä on sivussa tämä raskas asia koettu, puhumalla, kovempaa puhumalla, eikä mikään auttanut ennenkuin huonokuuloiset sukulaiset suostuivat kuulolaitteen käyttöön.

Niin kyllä kuulolaitekin saa olla kaunis. Minua ei häiritse kenenkää kuulolaite. Jotkut säästävät pattereita. Ääni on erilainen kuulolaitteen kautta, mutta kun sitä säännöllisesti käyttää niin niin siihen tottuu. Hermojen ja lihasten täytyy oppia uuteen laitteeseen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat