Amor

Millaisia muistoja teillä on hääpäivästä? Kauniita, katkeria, erikoisia, ym.
Itselläni oli pienet häät joissa kaksi todistajaa. Muistan vieläkin sen tunteen kun seisoimme kirkon sakastissa papin edessä ja hetkellisesti pelko kouraisi sydäntäni ajatuksella, "mitä minä olen mennyt tekemään." Se oli niin todellinen "häiriö" että muistan jotenkin sen tunteen vieläkin vuosikymmenien jälkeen.

Kommentit (2)

Vierailija

Oma hääpäiväni oli kahden ihmisen arkinen tapahtuma. Kaikki oli vaatimatonta hääpuvusta lähtien, Näin jälkeenpäin ajatellen olisin halunnut vähän juhlallisemman tapahtuman, en kuitenkaan suurta kutsuvierasjoukkoa vaan muutaman hyvän ystävän. Ei ole sanottua että sukulaiset ovat niitä parhaita ystäviä. 

KjaK

Vierailija

Siskoni hääpäivä oli maalaistalon pihalla. Sattui kaunis aurinkoinen päivä ja kaikki osui nappiin. Ulkona oli pitopöytä ja vieraitakin oli kymmenittäin. Tuntui ihanalta katsella kuinka tuuli heilutteli kauniin morsiuspuvun helmoja ja tuttu pappi piti sykähdyttävän puheen. Vuosia kestänyt avioliitto karahti karille kuitenkin. Näin se elämä vieroittaa totesi vanha tätimme kyynel silmässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat