Tytär

Äitini tuntee itsensä välillä hyvin yksinäiseksi. Hän kaipaa elämäänsä ystävää mutta on haluton käyttämään netin seuranhakua. Mistä löytyy nykyään ’järkeviä’ hyvät elämän arvot omaavia keskustelupalstoja joista saattaisi löytää ystäviä tai jopa sydänystävän

Kommentit (4)

Vierailija

Tämä on monelle ikäihmiselle tuttu ongelma, yksinäisyys. Seuraa kaipaisi muttei tiedä mistä sitä sopivaa löytyisi. Nyt korona-aikaan tämä ongelma korostuu entisestään. Täytynee odottaa "parempia aikoja" ja sillä aikaa tutustua ja selvittää mitä eri mahdollisuuksia on seuran löytämiseen. Onhan se niin, ettei hiiri makaavan kissan suuhun juokse joten täytyy aktivoitua ja etsiä sitä seuraa tavalla tai toisella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Eikös punaisella ristillä ole ystävätoimintaa ja seurakunnilla on erilaisia kerhoja josta voisi löytyä ystävä kun käy tutustumassa. Jos äiti on vielä sellaisessa kunnossa että voi osallistua vaikka vapaaehtoistyöhön, niin se olisi ihan luonnollista tutustumista ja samalla huomioisi olisiko "sielun-siskoa" niissä piireissä.

Vierailija

Ystäväpalvelua, ilmainen, punasen ristin palvelua myös ilmainen käytettiin ja ystävät olivat oikein hyviä ja osasivat keskustella läheiseni kanssa ja ottaa aina uuden kiinnostavan teeman esille.

mutta, mutta lähimmät omaiseni sukulaiset tekivät häiriötä tässä avussa. He ilmestyivät paikalle kun ystävä oli tapaamassa lähimmäistäni. Sekaantuivat keskusteluihin ja se häiritsi omaiseni ja ystävän keskustelua. Näin vaihtuivat tämän takia ystävät, ja lopulta ystävää ei enää saatu.

Tositapahtuma, surullista omaiselle, joka haluaa tehdä kaikkensa  lähimpänsä eteen.

Kuukauden tykätyin

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat