Hampaat valkoisiksi kotikonstein

Valkoisesta hymystä haaveilevan kannattaa suunnata hammastarkastukseen, sillä hampaiden valkaisun voi tehdä vain terveeseen suuhun.Lue koko juttu

Hampaat valkoisiksi kotikonstein

Kommentit (5)

Minä laitan hampaat yöksi Sinol-kylpyyn, aamulla kannattaa pestä tavallisella astianpesuaineella ja harjalla, kannellinen lasipurkki on oivallinen astia tähän käyttöön.

19.1.19:12 oli tosi nasta vastaus. Valitettavasti täytyy itse vain odotella, milloin itselläni oli tuo tilanne.

Hampaitten valkaisusta kuitenkin sen verra. Ensin tulisi käydä tarkistuttamassa hampaansa. Hyvä olisi, jos hammaslääkäri kuitenkin ensimmäisenä valkaisisi hampaat.

Muutenkin hampaiden pesun tulisi hoitaa kunnolla päivittäin ja esim. kahvin, teen ym jälkeen , jotka värjäävät hampaita. Eipä liioin ole ihmeen mukavaa katsella valkoisia hampaita, joiden väliköissä on ruokaa tai muuta "tahnaa".

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mistä tuosta linkistä löysit vaikuttavan aineen? Siinä sanotaan vain että 22%... Niin22% mitä? Ilman vety-tai karbamidiperoksidia hammas ei vaalene. Ottakeehan asioista selvää ja valkaiskaa hampaanne vain asiantuntijoiden, hammaslääkärin tai suuhygienistin vastaanotolla.

Lainaus:

Minä laitan hampaat yöksi Sinol-kylpyyn, aamulla kannattaa pestä tavallisella astianpesuaineella ja harjalla, kannellinen lasipurkki on oivallinen astia tähän käyttöön.

No joo... sinähän puhut tekareista, hampaat kylpyyn, höh? Mulla on omat hampaat suussa, en sentään astianpesuaineella pese omia luonnon hampaitani.

Vierailija

Parempi kun asiantuntija tekee valkaisun. En itse lähtisi pilaamaan hampaitani.
Siitä sitten uusi masennus. Minulta poistettiin yksi elävä hammas, syvä reikä kuitenkin oli. Hammas ei vaivannut tai antanut mitään merkkejä reiästä, joka oli paikan alla. Kerran putsatessa hampaitani hammas yhtäkkiä siirtyi ja kun kokeilin puoli hammasta tarttui käteeni ja alla ammottava reikä. Eikä vieläkään särkenyt. Tietenkin hammas tuli paikata, ja sainkin nopeasti ajan, mutta siihen laitettiin ekaks lääkepaikka ja otettiin pois purennasta, mutta hamasta alkokin särkeä ja säteili kaikkiin hampaisiin. Uudelleen lekurille, todettiin muutaman millin halkeama, muuta vaihtoehtoa ei lääkärin mielestä ollut kun poisto, ja niin tehtiin. En tiedä olisiko se kuitenkin voitu pelastaa, mutta tässä ollaan ilman hammasta. Itkin kun hammas vedettiin. Se näytti kauniin valkoiselta, itkin,itkin ja itkin. Olen omasta mielestäni hoitanut hampaitani hyvin,mutta se ei riittänyt. En tiedä mikä siinä oli vikana kun se piti poistaa, syvä reikä kyllä, mutta eikö syvääkin reikää voi paikata? Ehdotin uutta lääkepaikkaa, mutta se ei kuulemma olisi auttanut. Nyt mietin mitä tilalle. Syöminen ja puhuminen on hieman muuttunut, onneksi hammas ei ole edessä joten aukko ei näy kun leveästi hymyillessä. Mietin usein olisiko oma hammas kuitenkin voitu pelastaa???

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat