Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Miksi olet tällä palstaa kun paljon parempiakin on olemassa? Johtuuko se siitä että tilaat lehteä vai jostakin muusta asiasta. Kertokaa!

Sivut

Kommentit (22)

Lainaus:

Miksi olet tällä palstaa kun paljon parempiakin on olemassa? Johtuuko se siitä että tilaat lehteä vai jostakin muusta asiasta. Kertokaa!

Et taida olla täkäläisiä. On helppo kirjoitella tänne typeryyksiä, kun ei kukaan pistä paremmaksi. Älä sinäkään yritä. Turpiin vaan kaikkea, mikä kuullostaa järkevältä, vaikka ei sitä olekaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lainaus:

Miksi olet tällä palstaa kun paljon parempiakin on olemassa? Johtuuko se siitä että tilaat lehteä vai jostakin muusta asiasta. Kertokaa!

Tämä on ihan hyvä ja siksi olen täällä.

Minä olen kova surffailemaan netissä - missään muussa asiassa en sitten yhtä ahkera olekaan. Käyn täällä katselemassa kirjoittajien mielipiteitä eri aiheista, ja vertailemassa omiini. Myös kilpailut näillä sivuilla ovat minulle mieluisia. Jos ei osallistu, ei voi voittaa - se on mottoni.

Ei meidän täällä kirjoittelijoiden tarvitse selitellä, miksi täällä käymme. Olemme tyytyväisiä palstaan ja viihdymme. Joskus jotkut "sivulliset" saattavat käydä häiriköimöissä, mutta palstan ylläpitäjä poistaa nettietikettiä rikkovat kommentit.

Lainaus:

Miksi olet tällä palstaa kun paljon parempiakin on olemassa? Johtuuko se siitä että tilaat lehteä vai jostakin muusta asiasta. Kertokaa!

Kysymyshän on oikeastaan aika hyvä ja yritän siihen vastata.

Ensimmäiseksi tuli mieleen kirjoittaa, että olen täällä siksi, kun en paremmasta tiedä. On se tottakin. Olen vuosia aikaisemmin kirjoitellut yhdelle hyvälle foorumille. Tuli kirjoittamisessa pitempi tauko ja kun olisin taas mennyt kirjoittamaan, oli loppunut koko foorumi.

Tämän kun sitten löysin, kirjoittelin moniin asiakeskusteluihin. Nyt ei tahdo löytyä mitään uutta asiaa, mutta on semmoisia kuulumisien vaihtamiskeskusteluita missä voi keskustella melkein asiasta kuin asiasta. Kyllä toki joihinkin asiakeskusteluihinkin vielä löytyy jotain sanottavaa joskus.

Silloin kun tämän foorumin löysin ei tainnut minulle lehteä tulla, en ole varma. Sitä tilaan pätkittäin koska kesällä en lue kun on se puutarhapalsta.
Jos lähtisin täältä etsimään sitä parempaa, tuntuisi siltä kuin hylkäisin entiset ystävät ja lähtisin uusia etsimään. En usko, että vaihtamalla paranee, niin mukavia ovat ja itsellä on jo ikää kohtalaisesti.

Vastasinko kysymykseesi? Sinä voisit nyt kertoa mikä on mielestäsi parempi palsta ja miksi?

Minä olen täällä, kun en muitakaan löytänyt, vaikka etsin. En halua kovin syvällisiä keskusteluja, päivän tapahtumia ja muuta kevyttä juttua, suruja ja iloja niinkuin olis kaveriporukassa. Oikeasti ensin innostuin keskustelusta joka käsitteli Jumalan etsintää, mutta se meni ihan höpöksi, olin pois jonkin aikaa ja taas kirjoittelen muissa keskusteluissa. Jumalasta ja uskosta, sekä siitä miten usko on pelastanut vaikeuksista haluaisin keskustella, mutta näyttää siltä että se on liian arka puheenaihe ja saa jotkut "näkemään punaista", joten on oltava varovainen mitä kirjoittaa ettei mene sanasodaksi.

Niin - uskonto, elämänkatsomusasiat ja politiikka ovat vähän arkoja asioita, joista keskustellessa jotkut saattavat verisestikin loukkaantua.
Vanha setäni sai muutama vuosi sitten vieraaksi lapsuudentuttunsa. Kun tuli puheeksi punaisten ja valkoisten välinen sota, huomasi vieras että setäni suku oli ollut "väärällä" puolella. Vanhus nousi ja paineli ovesta ulos kesken kahvittelujen, sanoen ettei halua olla missään tekemisissä toisinajattelijan kanssa.

Aikansa kuluksi varmaan täällä norkoillaan.
Onko kukaan seurannut studio55 keskustelupalstaa? Onko se vaihtoehtona parempi vai huonompi?

Miksikö?
Ihan siksi kun minusta on hienoa osallistua ja tuntea kuuluvani ystävien joukkoon tietyssä foormissa täällä.
Olen kiinnostunut syvällisistä asioista ,mutta se ei kovin suuren joukon kesken ihan noin vaan käy.
Toisaalta pidän hurttihuumorista ja tilannekomiikasta ja muutaman vuoden aikana olen sellaisen ryhmän täältä löytänyt.
Olen myös murre-vaalija ihan livenä ja siviilissäkin.Siitä siis kiinnostus alkoi,sen jälkeen koin ja tutustuin mahtaviin personiin,niin yksinkertainen on syyni olla täällä.
Ilman ennakkoluuloja uskaltaudun myös juttuun kuin juttuun joka kiinnostaa.
Kirjoitan paljon ja useammassakin paikassa.Paljon riippuu siitä miten asiat ottaa ja kokee.
En koe norkoilevani täällä millään lailla.Kirjoitan sen minkä kirjoitan ja luen niitä asioita jotka kiinnostavat.
Tämä on yksi osa ,pieni hetki ajastani,jonka jaan virtuaalisessa ystävyydessä ja olen todella tästä löydöstä kiitollinen.

Ps.En ole minkään aikakausilehden tilaaja,sanomalehti tulee,muut ostan kun tuntuu siltä.Luen paljon mieluimmin kirjoja.

Lainaus:

Kävinpä sitten tutkailemassa studio55:n keskustelupalstoja johan on vipinää ja mielipiteitä <3

Kettu antoi kanalle ET-lehden ja virkkoi: Luepa tämä. On muuten hyvä lehti. Kana levitti koipensa ja sai sivut levälleen. Ehti hiukan tekstiä nokkasta, kun ...

ET-lehti on hyvä lehti. virkkoi kettu uudemman kerran vielä päättäväisemmin. Ja vei kanan mennessään.

Palstoja on paljon monenlaisilla foorumeilla. Täälläkin käyn silloin tällöin kirjoittelemassa jonkun rivin, muilla en senkään vertaa.
Surfailu keskittyy enimmäkseen lukupuoleen milloin missäkin.
Tavallaan olen kuitenkin *paikkauskollinen', mitä se sitten milloinkin kohdallani tarkoittaneekin.

Aikuisen naisen yli 50v näkövinkkelistä vastaan aloittajalle, että olen hieman kauemmin pyörinyt Studio55:n sivustoilla kun täällä, kunnes kiinnostuin ET:n aihepiireistä, jotka poikkeaa jonkin verran Studion jutuista, olen nyt joitakin kuukausia ollut ET:ssäkin.
Murteet on oikein kiva ja tosi mielenkiintoinen ketju täällä. Plussana ET:lle sanoisin rennon ja jokaiselle jotain-tyylin, mutta miinuksena häirikkökirjoittelu on täällä usealla sivulla paljon pahempaa, kun esim. Studiossa, jossa ei seksihäiriköintiä ole ollenkaan eikä kirjoittamaan pääse anonyyminä, että jotenkin valvotumpaa siellä on.

Joku mainitsi uskon asioista, Jumalan etsintäsivusta ym. Minua kiinnostaisi kovasti semmoinenkin ja yritin myös sinne jossain vaiheessa, mutta petyin siihen suvaitsemattomuuteen, vihan ja riidan täyteisyyteen, joka siellä tuli vastaan.
Toivoisin löytäväni ystäviä oman ikäluokankin puitteissa vaikka täällä on aivan ihania +60v ja +70v, mutta jospa jokunen +50v olis myös, sukupuoleen katsomatta.
Keskustelua uskosta mutta myös ihan muustakin, että en kaipaa raamatun jakeita sivun täyden, vaan enemmänkin ihmisiä ja kokemuksia ym.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat