Lottovoittoa odotellessa.

Onko muita, yhtä tyhmiä? 16 vuotta olen hyysännyt ja passannut miestä, joka sairauseläkkeelle päästyään aloitti runsaat juomaputket.... On käynyt poliisia, on oltu yhteydessä lakimieheen ja juteltu sosiaaliviran omaisten kanssa, mutta mikään ei auta. Nyt ollaan siinä tilassa, että talo jonka minä aikoinani olen ostanut, on menossa myyntiin mieshän tästä sitten puolet saa. Itse en pienituloisena voi lainaa ottaa, että maksaisin hänet ulos, vaikkakin asuntojen hinnat ovat romahtaneet... Eipä tarvisi, kun vaan 45 000 euroa.... Yö unetkin on menneet, onnekseni omistan hyviä ystäviä, keiden kanssa voin jakaa ilot ja surut. Odotin, että saan viettää loppu elämäni onnellisena tässä talossa ja viettää tulevat juhlat ystävieni ja lapsieni kera tässä talossa, aina tämä elämä, ei vaan mene niin. Jos ja kun tämä vihollinen korona viimenään loppuu, sitten loppuu myös osaltani aika tässä talossa. Pysykää ihmiset terveinä ja välitetään toisistamme, vaikka tämä elämä, aika rankasti välillä potkiikin.

Kommentit (4)

Vierailija

Oma valinta! Ei sitä ole pakko käyttää ellei lääkäri määrää!

Minäkin käytän sitä melkein päivittäin, käsien pesuun koronan pakottamana. Kädet kuivuu joten pitää ostaa käsirasvaa tai jättäskö ostamasta ku sitähän vois saada naapurilta kun käy kylästelemässä ja valittelee.

Vierailija

Valitettavasti on niin, että jos virkansa puolesta työskentelevät eivät voi auttaa niin en usko apua tältä keskustapalstaltakaan löytyvän. Hyvä kuitenkin, että voit purkaa täällä pahaa oloasi.

Mainitset, että yöunet ovat menneet. Kannattaa käydä lääkärin luona ja pyytää nukahtamislääkkeitä väliaikaisesti koska unettomuus kriisin takia voi aiheuttaa sinulle terveysongelmia.

Avioeron ja talon myynnin jälkeen voit aloittaa uuden elämän. Talon myyntirahoista saanet sen verran, että se riittää vuokratakuuseen ja muuttokuluihin ja ehkä jää ylikin. Mene vuokralle, aina ei tarvitse asua omistusasunnossa. Päätä aloittaa uusi, oma elämä. Alkoholistin kanssa elämisestä ei tule mitään. Sanon tämän omasta kokemuksesta. Irtipääseminen on vaikeaa mutta se onnistuu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ota asiamies ja kirjoita kaikki ylös mitä olet ukon eteen maksanut ja tehnyt. Olen kuullut etä nykyään voi jälkikäteen vaatia suuria summia jos toinen ei ole osallistunut kuluihin.

Ota selvää, kun kerran sinulla on talosta omat paperit ja pidä puoliasi. Vaadi saada niistä laskuista, jotka olet maksanut korvaus ukolta.

Katso ja kysy etujasi, ettei ukko lopulta vie sinukin osaasi, jos ei osallistu kuluihin.

Tee asia selväksi itsellesi, niin on helpompi elää .

Vierailija

Kiitos, kahdesta viimeisestä kommentista, ensimmäistä pidin hyvin tyhmänä ja osin asiattomanakin.... Sanahan on vapaa.... Asiat etenee, hitaasti, mutta varmasti. Helppoa, ei tule olemaan ja vääntöä joka asiasta. Minusta on hienoa, että voi tarpeen tullen, ihan tuntojaan täällä purkaa. Oikein hyvää kevään odotusta, nautitaan valosta ja välitetään toisistamme.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat