Vierailija

Onko kukaan seurannut ulkomaalaisten maajussien kumppanin hakua suomalaisista naisista?
Jos, niin mitä mieltä olette, kuinka vakavissaan ulkomaiset jussit ovat? Entä miltä vaimoehdokkaat vaikuttavat, onko heissä potentiaalia?
Olisi mukavaa keskustella tästä nyt kun se sarja pyörii tv:ssä :)

Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

Olen katsonut tätä ohjelmaa. Mielestäni kaksi kanadalaista miestä , joilla on sukujuuret Suomessa, etsivät ihan oikeasti suomalaista vaimoa. Turkkilainen mies on sympaattinen ja jopa puhuu suomen kieltä. Olisi mielenkiintoista tietää kuinka monta suomalaista "vaimoa" hänellä on ollut aiemmin. Luultavasti hänkin etsii vakavissaan suomalaista naista mutta uskoakseni Libanonin poika ei ole vakavissaan eikä viime jakson perusteella tunnu olevan kiinnostunut morsianehdokkaista. Hän kun on kertonut kiinnittävänsä huomionsa ensimmäisenä naisen ulkonäköön ja että naisen pitäisi olla huomattavasti itseään nuorempi. Vaimoehdokkaista on vaikea sanoa tässä vaiheessa mitään. Sitä tosin jäin ihmettelemään, miksi libanonilaisen miehen vaimoehdokkaat kirjoittivat hänelle vaikka olivat suunnilleen samanikäisiä kuin hän vaikka hän toivoi kirjeitä itseään noin 10 vuotta nuoremmilta.

Olen melko samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa  mutta luulempa että Libanonilaiselle kirjoittaneet ehdokkaat ajattelevat että aina kannattaa yrittää ja lopulta livetapaaminenhan sen sitten ratkaisee onko kiinnostusta vai ei.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ainakin yhden ehdokkaan ehti jo mollata sanomalla, että kun nainen puhuu koko ajan työstä eikä tuntunut olevan kovin kiinnostunut muistakaan... Jotenkin on jäänyt tästä hepusta vaikutelma, että lähtenyt ohjelmaan huvin vuoksi.  Nähtävästi saa palkkioksi ilmaiset lennot Suomeen ja ilmaisen majoituksen. Mikäs sen mukavampaa. Suomalainen nainen ei ole yleensä helposti huijattavissa. Tämä mies sai  vain neljä kirjettä eli niiltä naisilta, jotka ovat ohjelmassa mukana. Hänellä ei siten ollut valinnanvaraa asettamiensa kriteereiden vuoksi. Voi löytää naisen hauskanpitoon mutta veikkaan, ettei enempään.

Vierailija

Libanonin mies näytti siltä että olisi mieluummin häipynyt paikalta kuin edes kohteliaisuudesta ollut kiinnostunut ehdokkaista. Sitä minäkin ihmettelin että miksi kyseisest naiset kirjoittivat tuolle miehelle kun hänellä tuntui olevan selvät kriteerit naisten suhteen. 

Vierailija

Libanonilainen mies on niin kranttu ettei hän tästä ohjelmasta vaimoa löydä, lieneekö edes tosimielellä hakemassa. 

Vierailija

Luin jostain, että turkkilaisella Mustafalla on ollut ainakin yksi suomalainen vaimo ja asunut Suomessa.  Näinpä : suomalaista naista ei helposti unohda. Ihmettelin kun valitsi jatkoon itseään jotain 10 vuotta vanhemman leidin ihan vaan sen takia, että nainen puhuu turkkia. Pikatreffeillä sain vaikutelman, että naisella on suuri kokemus turkkilaisista miehistä. Huvittavaa.

Vierailija

Se turkkia puhuva nainen oli kai ollut naimisissa turkkilaisen miehen kanssa ja asunut Turkissa. Muuttivat Suomeen, tuli ero ja se ex-mies jo uusissa naimisissa.
Tämä naisehdokas kertoi Mustafalle uskovansa että hänen kohtalonsa on turkkilainen mies.
Kyllä tuollainen "tarjous" sytyttää miehen mielenkiinnon.

Vierailija

Näinhän se yleensä menee, että jos kulttuurierot ovat liian suuret eikä kumpikaan jousta niin ero tulee. Tuntuu, että tässä haikaillaan menneen perään. Muistellaan mennyttä hyvää ja unohdetaan syyt, jotka johtivat eroon.  Jos Mustafa haluaa  lapsia niin yli viisikymppinen nainen on valitettavasti liian vanha siihen hommaan. Tai no, riippuu naisesta mutta kuitenkin....

Vierailija

Voihan olla niinkin että Mustafalle kelpaa vaimoehdokkaan lapset, eikä haittaa vaikkei omia lapsia tulisikaan mutta se jää nähtäväksi.

Kanadan Roy heivasi yhden ehdokkaan, kun hän tuntui liian kiihkeältä.
En huomannut muuta "kiihkeyttä" kellään mutta yksi kysyi Roy:ltä onko Roy valmis ottamaan hänet elämäänsä, jos heillä synkkaa.
Suomalainen nainen ehkä kysyy ja haluaa tietää tarkemmin kuin ulkomaalainen nainen?
Jännä nähdä rentoutuuko Roy jatkossa, hän on kohtelias ja hyvin varovainen liikkeissään.

Mathewille toivon löytyvän rakkautta, hän on hyvin lämmin ja vaatimaton mies, ehkä turhankin vaatimaton.

Vierailija

Eilisessä jaksossa minulle tuli yllätyksenä, kuinka tärkeää kanadalaiselle Mathewille tuntui olevan morsianehdokkaiden kirkossakäynti.  Kukapa ehdokas sitä voisi myöntää Tv-ohjelmassa, että ei voisi vähempää kiinnostaa...

Roysta sain positiivisemman kuin alkujaksoista mutta libanonilainen jatkaa valitsemallan tylyllä linjalla. En voi ymmärtää jos joku ehdokkaista haluaa jatkaa hänen kanssaan.

Turkkilainen Musti on ainoa laatuaan. Pyytelee pusuja ehdokkailta sanoen, että on vain yksi elämä elettävänä. Musti on tämän ohjelman viihdyttävin henkilö.

Vierailija

"Maamaija" (ei suomalainen) oli kiinnostunut minusta vajaa vuosi sitten. Kysyi pankkitilen numero saldoa. Vastasi, että on siinä yhdeksän numeroa pilkun vasemmalla puolella ja se herätti hänessä valtavan kiinnostuksen josta tule minulle rasite. Tilanne muuttui kun en jaksanut jatkaa vaan ilmoitin, että ne numerojen määrät jotka hän sai ovat kontonumeron määrät eikä pilkkua ollenkaan oikealla eikä väärällä puolella!

Vierailija

"Jumalani, miksi loit naisen niin kauniiksi?"

"Siksi, että rakastuisit häneen."

"Miksi loit hänet niin tyhmäksi?"

"Siksi että hän rakastuisi sinuun!"

Vierailija

Tänään tapahtuu taas Maajusseissa tv3 klo 20.00. Otsikoissa ollut juonipaljastuksia, Stefano saa naisilta pakit.
Se menee kyllä ihan oikein. Hän ei ole osoittanut kiinnostusta vaimoehdokkaita kohtaan, tuli varmaan vain kokemusmatkalle Suomeen ilmaiseen ylöspitoon. Arvatenkin seikkailuseuraa olisi kaivannut.
On siellä muillekin jotain miettimisen aiheita tulossa. Täytynee katsoa tänään :)

Vierailija

Kuten aavistelin, libanonilainen Stefano oli ilmaismatkan perässä Lappiin. Kukaan morsianehdokkaista ei häntä  sytyttänyt. Onneksi ehdokkaat lopulta tajusivat miehen todellisen luonteen eikä kukaan heistä ollut halukas jatkamaan.  Jotenkin tämä mies vaikutti alusta lähtien sellaiselta, että tuotanto olisi säästänyt rahojaan, jos ei olisi ottanut häntä mukaan ohjelmaan.

Vierailija

Ihmettelen tämän ohjelman nimeä "maajussit maailmalta" koska kumpikaan kanadalaisista miehistä ei ole varsinaisesti "maajussi". Eivät tee työkseen maataloutta eivätkä omista maatilaa, jossa työskennellä. Matthew majoitti morsianehdokkaat johonkin mökkikylään ja Roy laittoi heidät ystävänsä kesämökille. Ainoastaan turkkilainen Mustafa on oikeasti "maajussi". Miksei ohjelman nimi ole: "sulhanen maailmalta"?

Vierailija

Kansainvälinen maajussiohjelma on myös Keski-Euroopassa. Mitä ihmettä ulkomaalaiset tekevät tässä ohjelmassa.

Mielestäni tämän ohjelman periaate on, että suomalaiset tai suomalaisten suomea puhuvat lapset osallistua tähän ohjelmaan jossain ulkomailla asuvina.  On varmasti leskimiehiä, -naisia ja yksin eläviä ulkomailla asuvia suomalaisia, jotka mielellään  etsivät ystävää tai vaimoa itselleen oman kulttuurin alueelta.

Olen seurannut ulkomaan  ohjelmaa, missä Namibiasta ja Kanadasta, Paraquaista ja Euroopan eri maista  paikkansa löytäneet  miehet etsivät  vaimoa, sukujuuret ovat vahvasti  omassa kotimaassa. Naisen tai miehen on vaikea sopeutua ihan vieraaseen kulttuuriin, sen maan kieltä taitamattomana, vaikka mies on samaa äidinkieltä puhuva. Suomesta lähteneet ja elämän toisaalla rakentaneet ovat  joutuneet sopeutumaan sikäläisiin olosuhteisiin. Ihmettelen miksi ohjelman miehet eivät ole suomalaista sukujuurta.

Vierailija

Aika teennäinen on koko viritelmä. Eikö mistään löytynyt ihan oikeita suomensukuisia maajussien jälkeläisiä tähän ohjelmaan? 

Vierailija

Vähemmän esiintymiskykyiset miehet ovat parempi ratkaisu näissä ohjelmissa kuin ulkomaalaiset kulttuurista tietämättömät.  Asiat kehittyvät itsekseen.  Kannattaa kiinnittää huomio sellaisiin miehiin, jotka esittelevät omaa ammattiaan mainosmielessä. Kuten majatalon omistajat tai ravintolan omistajat turistikohteissa.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Aika teennäinen on koko viritelmä. Eikö mistään löytynyt ihan oikeita suomensukuisia maajussien jälkeläisiä tähän ohjelmaan? 

Käsittääkseni molempien kanadalaisten sukujuuret ovat Suomessa. Roy puhuu melko hyvin suomea ja Matthew jonkin verran.

Vierailija

Tänään en jätä tätä ohjelmaa väliin. Luin juonipaljastuksia. Turkkilainen Mustafa epäilee, pärjääkö 55 vuotias morsianehdokas hänelle petipuuhissa. Hän itse on 42 vee ja haluaa 4-5 kertaa päivässä ! Hei haloo. Pakko olla vitsi.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat