Vierailija

Jalan ulkosyrjältä murtui kaatuessa kaksi luuta, toinen kahdestakin kohtaa. Ei ruvettu leikkaamaan, vaan ortopedi väänsi luita suoremmiksi, sitten kipsattiin. Pahannäköistä oli, ja nyt pelottaa, että jalasta ei tule entisenlaista. Ultraäänihoidosta kuulin, onko kukaan saanut sitä? Kyllä on kipsi hankala, ja väsymys kova.

Kommentit (4)

Vierailija

Kiitos lohdullisesta ja rauhoittavasta viestistä. Pessimistinen luonne ei ole oikein suotuisa, myös suhteellisuudentaju katoaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Jälkihoidolla on suuri merkitys. Siis, varo rasittamasta vammaa sillä luusto tarvitsee aikaa murtumien kasvamiseen yhteen eheyteen takaisin. Tosin siitä voi saada muistoksi joissakin tapauksissa kyhmyn jonka luun murtuman siirtymä aiheuttaa, ei välttämättä aina. Kun kipsi on poistettu niin älä käyttä "puristavia" kenkiä eikä "piikkareita" joita käyttäessä paino laskeutuu alaspäin suuntauneena rasittamaan....

Vierailija

Yleensä suomalaisilla on suhteelliset hyvä hygienia jalkojensa  hoitajina, pesevät huolella; MUTTA joillakin jää huolella varpaiden välit kuivaamatta. Se voi pitempään jatkuvana aiheuttaa ongelmia, sienen tai homeen jne aiheuttamaan vaivoihin ja silloin tulee toimia huolella ettei saa pahan laatuita tulehdusta joka on pahimmillaan vaikeasti parannettavisssa etenkin jos sieneksi kehittyvyys iskee kynsiinkin. 

Tasan seitsemän vuotta sitten

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat