Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Luettuani vastausta mieleeni tuli heti B-12 vitamiinin tarve. B-vitamiinit mainittiin kuitenkin vasta ihan vastauksen lopulla. Atrofinen mahalaukku ei valttamatta pysty imemaan B-12 vitamiinia ravinnosta. Siksi kannattaa selvittaa onko kyseessa perniisio anemia, jolloin ainoa tapa saada elintarkeaa B-12 vitamiinia on injektion valityksella. Talloin myos erilaisen ravinnon sietaminen parantuu.

metsänpoika
Seuraa 
Liittynyt24.8.2015

Miula on kansa hapotom maha. Kymmenev vuotta nielin närästysliäkkeitä ja sitten tutkimuksissia tul ilimi jotton hapatom maha ja ihmettel jotta mittee vasten miule on närästysliäkettä miärätty.
B-12 vitamiinista ne hoasto mullehik, van em muista mittee.
Mahasyöppään sairastunneila on kuulema aika monela hapotom maha. Liekkö johhii syy-yhtteys?
Primperaannii otan joskun liharuokkiin kansa tahi paremmii en syönttii. Ruoka alakkaa muka sulloop paremi.

Vierailija

Vatsalaukun hapot ovat olennaisen tärkeitä ohutsuolen bakteeritasapainon kannalta. Iän mukana mahan happoisuus laimenee, mikä aiheuttaa ongelmia ohutsuolessa. Keliakia ja gluteiini-intoleranssi aiheuttavat myös vatsahappohäiriöitä. Vatsahappolääkkeet ovat nykyään yksi yleisimmistä syistä, jotka aiheuttavat todellisen suolisto-ongelmakierteen. Antibiootit ja kortisoni sekoittavat aina jossain määrin suoliston tasapainon. Sairauksista diabetes on nykyään yhä yleisempi syy suolistoalueen häiriöihin.

Paras hoito on ruokavalio. Vhh ruokavalio riittää: siinä ruokavaliosta jätetään pois kaikki disakkaridit ja tärkkelys.

Vierailija

Lainaus:

Vhh ruokavalio riittää: siinä ruokavaliosta jätetään pois kaikki disakkaridit ja tärkkelys.

Joidenkin mielestä vhh on ratkaisu kaikkeen. Kunpa olisikin.

Vierailija

Happo-emäs tasapainosta on mielestäni aika ristiriitaista tietoa
tai sitten on itselläni puutteita luetun ymmärtämisessä :)

http://www.acetium.com/fi/hapoton-maha

Hapottomasta mahasta aletaan puhua, kun mahan pH nousee pysyvästi yli 4,5. Monella hapottomasta mahasta kärsivällä mahan pH on jopa 6,5-7,5 eli täysin neutraali......Hapoton maha on mahasyövän tunnetuin riskitekijä.

http://www.magneettimedia.com/ruokasooda-ph-tasapainon-tasmapommi/

Tiedetään, etteivät syöpäsolut viihdy emäksisissä olosuhteissa. Solujen pH:n noustessa yli 8,0:n syöpäsolut ja syöpää aiheuttavat mikrobit (virukset, bakteerit, sienet) eivät enää viihdy. Ne sairastuvat ja kuolevat – joskus niin nopeasti, että keholla on vaikeuksia poistaa kuona-aineita samaan tahtiin. Happirikas ympäristö on erittäin tärkeä anaerobisia bakteereja vastaan taistellessa. Syöpäsolut taas viihtyvät hapettomassa ympäristössä (hypoksinen). Useimmilla syöpäpotilailla solujen pH-arvo on hyvin hapokas, 4 – 5 välillä.

http://www.yourlife.fi/happoemas.html

Mitä pitäisi uskoa?

Vierailija

Lainaus:

Happo-emäs tasapainosta on mielestäni aika ristiriitaista tietoa
tai sitten on itselläni puutteita luetun ymmärtämisessä :)

http://www.acetium.com/fi/hapoton-maha

Hapottomasta mahasta aletaan puhua, kun mahan pH nousee pysyvästi yli 4,5. Monella hapottomasta mahasta kärsivällä mahan pH on jopa 6,5-7,5 eli täysin neutraali......Hapoton maha on mahasyövän tunnetuin riskitekijä.

http://www.magneettimedia.com/ruokasooda-ph-tasapainon-tasmapommi/

Tiedetään, etteivät syöpäsolut viihdy emäksisissä olosuhteissa. Solujen pH:n noustessa yli 8,0:n syöpäsolut ja syöpää aiheuttavat mikrobit (virukset, bakteerit, sienet) eivät enää viihdy. Ne sairastuvat ja kuolevat – joskus niin nopeasti, että keholla on vaikeuksia poistaa kuona-aineita samaan tahtiin. Happirikas ympäristö on erittäin tärkeä anaerobisia bakteereja vastaan taistellessa. Syöpäsolut taas viihtyvät hapettomassa ympäristössä (hypoksinen). Useimmilla syöpäpotilailla solujen pH-arvo on hyvin hapokas, 4 – 5 välillä.

http://www.yourlife.fi/happoemas.html

Mitä pitäisi uskoa?


No niin sitä on taas laskeuduttu.

Vierailija

Mitä pitäisi uskoa? Huh huh! Kun katsoo kuka jälkimmäisen on kirjoittanut, niin eipä ole mitään epäselvää mihin uskoa.

Vierailija

Joidenkin mielestä vhh on ratkaisu kaikkeen. Kunpa olisikin.

--------------------------

No voi voi!

Kyllähän se ainoa syy mahan ja suoliston oireisiin on ravinto. Jos tunkee itseensä päivästä päivään ja vuodesta toiseen sitä roskaruokaa, niin kahjo pitää olle jos ei tajua syy-yhteyttä.

Vierailija

Kaikki perinteiset kulttuurit ovat käyttäneet hapantuotteita osana arkipäivän ravintoa.

Hapattaminen synnyttää suoliston kannalta niin sanottuja hyviä bakteereita, probiootteja, ja siten hapatetuotteet ylläpitävät suoliston luonnollista tasapainoa ja osaltaan ehkäisevät esimerkiksi viljojen haitallisia vaikutuksia.

Hapantuotteet sisältävät K2-vitamiinia, joka on D3-vitamiinin ohella ensiarvoisen tärkeä verisuonten terveyden kannalta. K2-vitamiinin puute aiheuttaa pehmeiden kudosten kuten verisuonten kalkkeutumista, kun taas K2-vitamiinitason ollessa riittävä kalkki ohjataan luustoon - riittävä K2-taso on siis tärkeä luuston terveyden kannalta.

Vuonna 1993 tehdyssä tutkimuksessa niillä, joilla oli korkea K2-vitamiinitaso, oli 52 prosenttia vähäisempi riski kehittää verisuonikalkkeutumia, 41 prosenttia vähäisempi taipumus kehittää sydäntauti ja 57 prosenttia vähäisempi todennäköisyys kuolla sydäntautiin kuin niillä, joilla oli matala K2-vitamiinitaso.

Vierailija

Lainaus:
Anonyymi 09.02.2013 15:05
Happo-emäs tasapainosta on mielestäni aika ristiriitaista tietoa
tai sitten on itselläni puutteita luetun ymmärtämisessä :)

http://www.acetium.com/fi/hapoton-maha

http://www.magneettimedia.com/ruokasooda-ph-tasapainon-tasmapommi/

http://www.yourlife.fi/happoemas.html

Mitä pitäisi uskoa?


Laitoin nuo kolme linkkiä ja kyselin "mitä pitäisi uskoa?"

Tämä tuli vastaukseksi:
Anonyymi 09.02.2013 17:33
Mitä pitäisi uskoa? Huh huh! Kun katsoo kuka jälkimmäisen on kirjoittanut, niin eipä ole mitään epäselvää mihin uskoa.

Minulle on kyllä edelleen epäselvää mihin uskoa, voisitko yst. selventää tai
vaikka vääntää rautalangasta? Kiitos!

Vierailija

Hapattaminen on käymisprosessi jolloin syntyy acetaldehyydiä, joka on karsinogeeni. Viinat sisältävät tätä ainetta, muistaakseni Calvados oli pahin. Myös olut ja, yllätys yllätys, jogurtit sisältävät acetaldehydiä. Tämä aine aiheuttaa mahasyöpää. En siis menisi väittämään että hapatetut tuotteet välttämättä olisi terveellisiä.

K-vitamiinista minulla on sellainen käsitys että se on yksi monesta hyytymistekijästä. Ennen annettiin liikaa marevaania saaneelle, jonka veri siis oli liian "notkeaa" ja vuotoriski tällöin suuri, K-vitamiinia vastalääkkeeksi.

Muuten en tykkää kun ihmisiä sanotaan "kahjoksi". Se kertoo sanan käyttäjästä ainakin sen, että on kysymyksessä todella sivistymätön ihminen.

Vierailija

Kovia kouristuksia eri happolääkkeitä.tähystykset ym ,sitten näin ACETIUM MAINOKSEN söin kuurin ja kas vuoteen en ole kärsinyt vaivoista.Toinen, kaikki makeutus aineet saa kouristuksia aikaan,jos otan kaupan soppaa ja
makeutettu jollakin aineella.Tuo valtava hoputtaminen syö vihanneksia hedelmiä kasviksia tuntuu että on tullut kasvis syöjäksi.jos pääruokaa otan siinä on raastetta ynm aina yhtä kerralla ei kaikenlaisia, salaatin lehtiä milloin k
urkkua.
HUH HUH oletko samakirjoittaja joka lyttäät tai et ymmärrä mitä toiset kirjoittaa

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat