Ann Selin: "Kuuntelen vihdoin omia tarpeitani"

Ann Selin aloitti työelämän 15-vuotiaana ja eteni Suomen suurimman ammattiliiton johtajaksi. Hän maksoi menestyksestä terveydellään.Lue koko juttu

Ann Selin: "Kuuntelen vihdoin omia tarpeitani"

Kommentit (4)

Vierailija

Miten "hyvällä tavalla" tavanomainen tarina! Eiköhän tuosta tarinasta löydy monelle tuttuja aieksia ja mihon nuo asiat ovat sitten johtaneetkaan. Jutussa julkitulleista monista asioista voisi helposti sanoa että "hyi, hyi", mutta kyllä moni on tosiaan tallannut samankaltaisia polkuja. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Olas

Mitä on saanut naisvaltaisella alalla aikaan ?Pamilaiset tekevät surkealla palkalla myyjän ym palvelualan töitä,ja arvostus on lähellä nollaa.Palkalla ei todellakaan elä,mutta kituuttaa kyllä voi.
Pamissa ei ole minkäänlaista joukkovoimaa taistella jäsenien eduista,onhan se nähty vuosien mittaan.

tia.a69v.

Moni 50 luvulla syntynyt nainen on kansakoulun jälkeen pakosta lähtenyt töihin ja elätänyt itsensä maksanut puhtaudesta,ravinosta ja petipaikasta jossain nurkassa. Joutunut kokeman kaltoinkohtelua sivulisena. Eikä jännyt ne märehtimään en minäkään., Kaksi lasta olen mailman sattanut rakkaus lapsia,elämäni suola. Virta-hepo on ollut olohuoneessamme.Joka jurissa kurkuni käynyt,kun käskenyt ulos.Luojan kiitos  Kuin 15 vuotias poikani herätti minut ruususen unesta: Valitse äiti tuo jätkä,joka käytä sinua hyväksi tai minut. Poikani valitsin ja iki kitollinen herätti ruususen unesta minut. Kun tekee pitkää päivää naisena ja duunarina,uskoo toivo parasta itselle ja lapsille,sokeutu myös ympäristön. Siinä minulla oli viellä veli vikonloppuisin usein 1973-1985.Hän Kuoli Tanska 37v.heronin ylianostus .Hän  tuli selviämään irtolaisena kotitini ja pesetymään viikonloput. Oli myös seka käytäjä.Joten hänen huumepiikkiä tai puukoakin olen juossut karkuun.Oli paljon napuriston lapsia yöt vikon loput kotimme turvassa. Elämän mahtunut paljo hyvää ja hyvän käntö puolta.Elämni ryjymatossa paljon mustia raitoja.En märehdi menneisyys.Lapset on aikuisa, Hyvin elämä pärjävät.Ovat koulutautuneita kuten lapsen lapset.Lähinä halusin muistutaa Suomessaa on varman  1-2miljoona naista jotka pärjäneet yksin ja rankan työelämän lisäksi hoitanet lapsensa yksin.Jädesän eläkelle nautii siitä ja jätää kaiken kakan taaksen mitä ovat muiden kautta kokenet. Itse sanon: Mumona olen elämäni rollissa. anteksi pitkä tekstini luki häiriöisenä en osaa oikein lauseita kirjoitaa ja lyhyesti.mieli pide tämäkin muilla saa olla omansa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat