maalla asuva

eu:ssa kiellettiin rotan myrkky noin 3 vuotta sitten.sehän se ne saavat lisääntyä paljon vapaammin nyt kun niitä ei voi myrkyttää.kärsijät on tavalliset köyhät ihmiset kellä ei ole varaa ammattimyrkyttäjiin.

Kommentit (4)

Vierailija

Rottapopulaatiot vaatii tehokkaamman ja kattavamman hävitysoperaation. On eri luokassa kuin kissan hiirestys. Rotat on isoja ja kan5avat tauteja sekä voivat raadella kissan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

 Luulen että myrkky kiellettiin sen takia että se on verrattavissa eläinrääkkäykseen koska se aiheuttaa valtavaa kärsimystä  ja tuskaa eläimelle tappamalla sisäisillä verenvuodoilla.  Paras hävitystapa  tapa olisi pyydystää ne häkkeihin ja sitten nopeasti "nirri pois".

Vierailija

Rotanloukku (esim. Tokmanni) myy SuperCat SwissInno rotanloukkua, joka on tehokas, tup Cat saisi olla pois tuosta sanasta. Suosittelen ja puutarhurit suosittelevat. Loukku on nopea ja siisti. Ei tule käyttää rotanmyrkkyä kun rotta on älykäs ja vieroksuu nopeasti myrkkyjä, ja ne tulevat vastustuskykyisiksi monille aineille.

Tuon loukun voi kiinnittää narulla, mutta rotta kyllä naksahtaa siihen. Ei pidä missään tapauksessa laittaa avoimille paikoille missä linnut, kissat, siilit ja muut eläimet liikkuvat.  Meillä jäi kerran tavalliseen rotanloukkuun, puinen, siili jalastaan ja se raahautui 30 metriä sen pyydyksen kanssa ja oli viikon siellä pensaan alla ennenkuin huomasin sen. Heti rupesin syöttämään ja juottamaan sitä, jalka ei ollut vahingoittunut. Sitten syksyllä tuhisi  4 pientä siiliä meidän nurmikolla.

Ei koskaan pyydyksiä avoimena luontoon.

Rotat ovat meillä, kaupunkirotat oikein, kiusana kun ne purevat betonilaatat puhki ja puu nyt ei ole mitään niille. Kahvipaketit, pesuainepaketit, muoviset kuivatarvike rasiat, ja pahviset pakkaukset, mehupullot ja sitten perunat ja hedelmät viileästä isosta varastorakennuksesta rikkoivat ja söivät mikä maistui. nyt on elintarvikkeet kaksinkertaisissa kannellisissa astioissa ja oikeastaan kaikki viety muualle, missä ei rotista ja myös hiiristä ole vaaraa.

Tasan seitsemän vuotta sitten

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat