Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Hirmuhauki verkkoon - vain 400 graKiteeläisen Arto Haverisen verkkoon tarttui viime lauantaina varsinainen hirmuhauki: 18,4-kiloinen ja 125-senttinen jättiläinen.
Haverinen sai kalan Puruvedestä Punkaharjulta. Koko ikänsä verkkokalastanut Haverinen arveli aluksi, että verkossa voisi olla kymmenkiloinen hauki.
- Hauki käyttäytyi melko rauhallisesti, kun vedin verkkoa avantoon. Kun hauen pää pulpahti avantoon, hetkeäkään arvailematta laitoin käden kyynärpäätä myöten kylmään veteen ja tempaisin kalan jäälle.
Hauella oli valtavat voimat.
- Verkko repesi kertalaakista, kun kala potkaisi jäällä, Haverinen kertoo.
Hän sai kalan tainnutettua puukalikalla. Seuraavaksi jättiläinen piti saada jäältä pois.mman päässä Suomen ennätyksestä - katso kuva
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288540001682.html

[IMG]http://i.imgur.com/2ZC3eSV.jpg[/IMG]

Kommentit (15)

Kannattaisi harkita täyttämistä on sentään suomen toiseksi suurin.
Liekkö sitä suurintakaan älytty täyttää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tänä talvena ei laitettu enää verkkoja järveen kalakaveri ei jaksa enää puurtaa jäällä, ja eipä pääse kehumaan omaakaan kuntoa, keväämmällä kyllä pilkille täytyy mennä aivan ajan kuluksi vaikkei mitään saisikaan, kevät aurikoo ottamaan.

Nyt kaikki joukolla rysiä järveen viemään muistakaa kuitenkin virtapaikoilla voi jää ollla hyvinkin heikkua?

Komea on kala, mikä Haverisen verkkoon on tarttunut.

Kyllä noita haukia väliin tulee isojakin, viime syyskesällä meidän nuoriso sai uistelemalla vähän päälle 12 kg oli sekin aika vonkale. Oli jo aika isosyinen, ja puumainen, kun sitä kerran kokeeksi paistoimme, lopulla kettu sai herkutella.

Keväällä tuosta järveltä voi pilkillä saada siikoja, jos hyvin sattuu, parhaana päivänä satiin 7 kpl ihan hyvän kokoisia.Joskus niitä siihen istutettu
Useinmiten vain niitä pieniä ahvenia, kukkokaloja. Mikäs sen ihanampaa, kun istuskella keväällä jäällä, paistatella päivää, ja nauttia luonnon rauhasta..

Kala villen tykönä kävin ilkesi esitellä 1 ½ haukeaan en kuitenkaan viitsinyt pilata hänen iloaan kertomalla tästä jätti vonkaleesta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat