Vierailija

Kun sulta viedän kaikki ja vähän päälle mitä jää ? Velkasaneeraus ja monet muut huolen aiheet. Kun edes kerran kesään olisi päivä jolloin kaupasta ostaisi jotain hyvää. Hernekeiton ja paahtoleivän sijaan, Osaan elää pienin menoin mutta unettomat yöt pitkien kuukausien jälkeen...heinäkuu..siirretyt maksut vievät kaiken. Vajaalla satasella elokuun puoliväliin. Anteeksi valittaminen mutta ei jaksa ei kykene kuin itkuun. Ei ei auta kela,sossu ei diankonia. Vanha autonen pakko liikkua maalla eläen todella vaatimattomin kuluin. Puhelintakin tarvitsen. Joskus kauan sitten oli elämä ei ole enää. Haaveilen iha pienistä vieläkin. Paljon on kaikkea mihin rahaa ei tarvitse mutta nyt on olo ettei enää selvii. Kaikille kaikkea hyvää !

Kommentit (2)

Vierailija

Oletko tutkinut jos jokun avunantaja järjestä, esimerkiksi Punainen risti osoittaisi myötämielisyyttä vaikka se järjestönä suuntaa toimintansa enimmäkseen kehitysmaihin NIIN heiltä voisi samalla tiedustella toisia vastaavista järjestöistä. Kirkolla seurakunnan varoilla ehkä olisi myös mahdolisuus mutta mutta...

Vierailija

Oletko luonut profiillia esim. Facebookiin ja liittynyt siellä kotiseutusi ryhmiin. Sellaisten kautta voi kysyä tai etsiä onko jollakin liikatuotantoa kesän sadoissa. Esim meillä on valtavasti raparperia ja omenoita, joita koetamme jakaa sellaisille jotka niitä haluavat. Yhtä lailla voit kertoa someryhmään, että etsit ilmasta imuria tai tuolia  tmv. Nyt kesäaikaan mökkiläisetkin seuraavat sivuja ja saattavat haluta auttaa. Esim, veljeni uusi vasta rakennettua mökkiään muutaman vuoden jälkeen ja lahjoitti someryhmän kautta hyvälaatuisia ovia ja astianpesukoneen. Hän tietää, että mökkiseudullaan on paljon työttömiä.
Olen itsekin menettänyt aivan kaiken puolisoa ja omaisuuttamme myöten, ollut koditon parisen vuotta, ja nyt kiinni elämän syrjässä uudessa suhteessa. Pyysin silloin apua ja sain. Nyt haluan sen hyvän laittaa kiertämään. Olen edelleenkin hyvin varaton, mutta viimeksi sain laatikollisen ihanan värisiä  ja hyväkuntoisia lakanoita.. Arvaappa ompelenko niistä vaatteita ja osan myyn muutamalla eurolla.
Varattomuuteen kyllästyy, mutta kuten yksi hyvä ystäväni sanoi se myös lisää luovuutta ja ahkeruutta.. Luovuus on se paras osuus köyhyydestä.
Voimia sinulle eteenpäin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuukauden tykätyin

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat