Vierailija

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2013/02/1708598/paavi-kehotti-...

Kymmeniätuhansia ihmisiä kerääntyi tänään kuuntelemaan paavi Benedictus XVI:ta Rooman Pietarinkirkon aukiolle. Puheessaan paavi kehotti kirkkoa ja kaikkia uskovia uudistumaan.

– Siitä tulee hengellinen taistelu, koska paha henki haluaa meidän poikkeavan tieltä Jumalan luo, paavi sanoi.

Hän pyysi ihmisiä rukoilemaan hänen ja uudeksi paaviksi valittavan puolesta.

Vatikaanin arvioiden mukaan aukiolle oli kokoontunut yli 50 000 ihmistä eli enemmän kuin yleensä sunnuntain siunaustilaisuuteen.

Paavi Benedictus XVI ilmoitti viikko sitten olevansa liian vanha hoitamaan tehtäviään. Hän jättää paavin velvollisuudet 28. tätä kuuta. Päivää aiemmin Benedictus hyvästelee katolilaiset Pietarinkirkon aukiolla.

Kommentit (3)

Eräs idea kirkon uudistumiseen : Lopetetaan olemattomien henkiolentojen palvominen...ja herätään ......lopetetaan myöskin lasten ahdistelu....=>))...kiitooos....=>))

Kenellä on mukavammat olot kun paavilla,ei paljon köyhiä muista kuin rukoilla ittensä puolesta.Oli niin punaset kengät jalassa ,tuli jotain mieleen .Kuinka paljon köyhiä autettais nuo jotka kaatopaikalta tonkii elantosa pääsi asumaan sinne paavin luo. mua todella ottaa päähän eri uskonnot kun kaikki on niin hulppeita mistä tulee rahat.köyhiltä.ehkäistä ei saa mutta liukuhina toimii kun uusi syntyy entinen hautaan. paavi tykkää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaikki paavin lausumat, on vaan tyhjää sanojen helinää, vähät välittää muusta, kuin itsellä vaan on hyvä olla.
Ainut , mitä vois todella tehdä , on ottaa kantaa noihin lapsiin kohdistuviin juttuihin, tosissaan, eikä lakaista niitä maton alle ! Ei tuollaisenn uskolle voi kovin suurta arvoa antaa, suojelevat rikollista toimintaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat