Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

http://www.mtv3.fi/ohjelmat.shtml/kotimaiset/selviytyjat_suomi/uutiset/1...

Selviytyjissä kilpaileva Heini Pitkänen sai kokea yhden elämänsä onnellisimmista hetkistä pian ohjelman kuvausten jälkeen.

Heini Pitkänen oli etukäteen huolissaan Malesiaan lähdöstä – miltä pitkä ero hänen avopuolisoonsa Ullaan tuntuisi? Selviytyjien kuvausten jälkeen Heinillä oli edessään yksi elämänsä onnellisimmista hetkistä: hän ja Ulla menivät naimisiin. Häitä juhlittiin elokuun alkupuolella.

– Häät olivat ihan täydelliset, Heini hymyilee.

Heti kilpailun jälkeen pariskunta kuitenkin joutui pienimuotoiselle törmäyskurssille.

– Suomeen paluuni jälkeen olin kuulemma kummallinen kuukauden verran. Vaimokin alkoi häiden lähestyessä jo pelätä, että kenen kanssa hän on oikein menossa naimisiin, Heini nauraa.

– Reissun jälkeen olin vähän eri ihminen ja mulla oli erilainen ajatusmaailma. Kun kaksi erilaista ihmistä kohtasivat, niin tuli törmäyskurssi. Myöhemmin sulauduimme kuitenkin takaisin yhteen.

Jälkikäteen ajateltuna Heinin Selviytyjät-rupeama vaikutti kaksikon suhteeseen pelkästään positiivisesti. Heinin tunteet vaimoaan kohtaan vahvistuivat.

– Normaalissa arjessa elää toisen kyljessä kiinni, mutta kun katsoo vähän kauempaa, asiat näkee eri kantilta.

Molemmat odottavat ohjelman alkamista mielenkiinnolla, sillä Heinin vaimo Ullakin oli hakenut Selviytyjiin mukaan.

– Ullan mielestä on todella hienoa, että pääsin mukaan ohjelmaan. Hän olisi itsekin halunnut päästä kokemaan sen kaiken, Heini hymyilee.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat