Kommentit (3)

.....................

Hyvin koskettava kertomus. Hyvä asia tuotiin esille koko aihe.Myös se kuinka  kuinka voidaan väärin perustein mummo leimata ja levitää väärää sanaa mummosta,jos mummolla ei vaaria ja ei kontaktia lähisukuun.Mummotkin vanhenee ja upuu,jos on koko ajan  on vain hoito suhtessa lapsenlapsiin ,Saamatta olla vain mummo,jota kohdeltaisiin  hyvin .Ilman uhkaa jos et tee sitä tätä et näe koskaan lapsen lapsiasi.Kenenkään tarkistamatta asiaa, lähdetään  lähisuvuissa mukaan vahvaan sanaan: Me olemme todeneet, me olemme kuuleet.Minäkin olin juoppo ja yleinen nainen mummona,Samaan aikaan kerros-talo jossa asuin ihmiset 8vuotta kysyivät  lapsen lapsistani: Asuvatko nuo kanssasi? Oletko perhepäivähoitaja?Miksi nuo sinulla aina on sinulla?Eikö päiväkoti olisi jo puutunut,jos mummo känissä aina hakenut lapsen lapset sieltä kello 14.30.Sukset meni ristiin ,paloin mummona loppun, shokki kolmas lapsi tulossa,kieltäydyin hoidot, sen hinta ei kontati lapsen lapsiin sitten 11 vuoteen.Mutta niitä  aikuisen laspseni raskaus ajan ja jälkeisiä masenuksia  en olisi jaksanut,enää kolmatta kertaa. Miksi pitää hajoitaa,miksi ei rakeneta?

Vierailija

Oma kokemukseni oli täysin päinvastainen. Yritin vaikka kuinka innostaa tyttäreni isoäitiä isovanhemmuuteen eromme jälkeen. Ja en onnistunut. Aivan käsittämätöntä oli, kun isovanhempaa ei vaan kiinnosta oma isovanhemmuutensa. Olin todella, todella pahoillani tyttäreni puolesta. Onneksi oma äitini oli hyvin motivoitunut isoäiti. Sain onneksi myöhemmin vielä sisaruksen tyttärelleni, mikä pelasti paljon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sarppa

Minun 5 vuotias lapsenlapsi sanoi, mummi kun mä täytän viisi sä kuolet. Isänsä eli poikani menehtyi tytön ollessa 2v. Lapsen äiti pelaa peliä jossa nappulana on tämä pieni tyttö, vain raha kelpaa, laitoin välit poikki oman mielenterveyteni takia.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat