Kirjailija Regina Rask, 59: "Keski-ikäinen nainen hyväksytään helpommin, jos hän on hoikka ja nuorekas"

Ikä on tuonut elämään vapautta ja riemua.

Kirjailija Regina Rask, 59, tottui lapsena katsomaan itseään kriittisesti ja passaamaan muita. Nyt hän opettelee olemaan lempeä itselleen ja ottamaan omaa tilaa.Lue koko juttu

Kirjailija Regina Rask, 59: "Keski-ikäinen nainen hyväksytään helpommin, jos hän on hoikka ja nuorekas"

Kommentit (5)

Normi

Kirjoitit asiaa Regina! Naisia mitataan todella paljon ulkonäön perusteella mutta harvemmin miehiä, miksi ? Onko naisen arvo ulkonäössä? Miksi toimittajatkin menevät mukaan tähän ihannointi rumbaan? Kiitos, enemmän juttuja meistä ihan tavallisista naisista ja jotka uskaltavat olla niitä ihan tavallisia. 

Vierailija

On todella mahtavaa, että on niitäkin naisia, jotka uskaltavat ikääntyä just siten kuin ikääntyvät eivätkä taistele epätoivoisesti pysyäkseen nuoren näköisenä. Ihailen teitä.

Minä kuulun siihen porukkaan, jotka yrittävät taistella pysyäkseen hoikkana ja mielellään myös siedettävän näköisenä. Ai miksi? No siksi, että olen narsistiäidin kasvattama ja se paha äitini on haukkunut ulkonäköäni niin kauan kuin muistan, eli jo ihan siitä asti kun olin pieni lapsi. Muistan kun välillä 5-vuotiaana menin peilin eteen ja rukoilin Jumalalta, että saisin olla kauniimpi, ettei äiti minua haukkuisi ja vertailisi muihin.

Äitini lihoi vanhetessaan. Minussa on paljon äitini ulkonäköpiirteitä. On ikävä nähdä peilistä se  paha äiti omissa kasvoissaan. Kun pysyn hoikempana kuin hän, muistutan häntä vähän vähemmän, ja niin on helpompi elää. Onneksi - Luojalle kiitos - en ole perinyt äitini luonnetta ja toimintatapoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Oolofi-Make

Mä voin lohduttaa. Olen 38-39 vuotias mies ja tykkään lihavista naisista. Hoikat ei kiinnosta yhtään. 

Vierailija

Katsoessaan TV:tä mieheni usein arvostelee naisten ulkonäköä. Varsinkin tuhdimmat naiset  saavat negatiivista kritiikkiä.   En ymmärrä mistä tällainen ulkonäkö kritiikki ja varsinkin lihavuuden tuomitseminen kumpuaa.

Vanhan kirkon vieressä koulua ...

Kiitos, Regina!  Asut vieläpä Hattulassa, syntymäkunnassani. Ikävä sinne!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat