En pääse keskustelusivuille, missähän vika?
Kyselee hyvämieli lohduttomana.

Kommentit (8)

Hyvämieli

En pääse keskustelusivuille, missähän vika?
Kyselee hyvämieli lohduttomana.

Tarkennan tätä viestiäni vielä, että pääsen lukemaan itselähettämäni viestin, mutta kun yritän avata viestiketjua, niin sivu tarjoaa vain erroria.
Olenkohan saanut lemput sivustoilta?

Hei Hyvämieli, minulla oli sama ongelma eilen ja tänään. Luulin, että se johtuu uudesta koneesta ja uudesta sähköpostiosoitteestani, mutta virhe olikin muualla koska sinulla on ollut sama ongelma.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos sinä Hyvämieli olet saanut lemput niin sitten olen minäkin. En viitsi nyt edes kirjautua koska muuten toimii paremmin,
katinkallakin sama ongelma.
Siis katinka.

Myöskään Tytti ei päässyt kirjautumaan torstaiaamuna, vika siis yleinen. Ensin minäkin tietysti epäilin, että se vika on tässä päässä.
Terveisin: Tytti-täti

Sama täällä, laitoin itselleni tunnuskuvan ja luulin, että tein jotain väärin kun en sitten päässyt keskusteluihin mukaan.
t. Biba

Kirjautuneen käyttäjän viestien näytössä oli tekinen virhe, josta johtuen viestiketujut jotka sisältivät muita kuin omia viestejä eivät näkyneet. Nyt kirjautuneet käyttäjät voivat muokata omia viestejään ja tämän toiminnon oikeuksien tarkistuksessa oli virhe joka ei jostain syystä ollut näemmä tullut esiin testausympäristössä.

- Tekninen ylläpito

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat