Seuraa 

Honkarakenteen pieni hirsimökki odottaa Pirkanmaalla Vesilahdella luonnon hiljaisuuteen kaipaavaa mökkeilijää. Se on 80-luvulla rakennettu sähköistetty hyväkuntoinen perusmökki metsäjärven rannalla. Lähimpään kauppaan Viialan keskustaan on 13 km, Tampereelle n. 45 km. Vesi haetaan järvestä, mutta se menee pois. Juomavesi tuotava. Olemme laittamassa sinne nyt kesällä vesipumpun, joten vedenkantoa ei sitten enää tarvita. Naapureita ei ole näköpiirissä, rantaviivaa on 300, johon mahtuu sekä matalaa että syvää kohtaa. Nukkumapaikkoja on 2+2, levitettävä vuodesohva ja kerrossänky. Viileillä ilmoilla tulikivi takka-hella antaa hyvin lämpöä.

Kaikki mökkeilyyn tarvittava on paikalla mutta ei mitään prameaa. Olemme viettäneet siellä perheemme kanssa sauna-ja kalastuslomia, mutta nyt se on hiljentynyt, joten haluaisin tarjota luontoon kaipaaville ihania mökkiviikkoja. Sopii hyvin pariskunnalle mutta vieraskin mahtuu yläpetille. Vuokrataan viikkosysteemillä. Myös lemmikit ovat sallittuja. Saunavihdankin saa tehdä. Mustikka- ja sienimaat alkavat mökin rappusilta.

Kommentit (6)

Hinta on 350e/viikko. Jos haluaa olla viikonlopun 150e/ pe ilta-su. Juhannusviikko 500e.

Kukaan mökkihaaveilija ei saa minua kiinni kun klikkasinkin lähtemään tuon edellisen viestin ilman yhteystietoja.

Jos laitat sähköpostia seija.sa (ät) luukku.com, niin saan osoitteen johon voin laittaa kuvia mökistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tuo on hieno yksityiskohta että myös lemmikit sallitaan.
Useasti vuokramökeillä on lemmikkieläinkielto.

Kaipaan todellakin. Jos jollain on vielä vuokrata heinä- elokuun tietämissä mökkiä, laittakaa viestiä. Mieluiten max 100 km Helsingistä, lemmikkejä ei ole, emme tupakoi/käytä alkoa. Toivon mökkiä järven tai meren ääreltä, mieluiten viikoksi-kahdeksi :)

merisirri@hotmail.com

Hei,

taitaa olla jo kaikki kesäviikonloput varattu? Olisin kiinnostunut viikosta Juhannuken jälkeen,jos vielä vapaat?

marja Holopainen 050-3027050

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat