Vierailija

Pitkäaikaista flunssaa poteneena tuli mieleen että olispa nyt viisasta mennä jonnekin lämpöön viikoksi toukokuussa.
Mutta yllätys yllätys, eipä mitään sopivia matkoja löytynyt. Työssäolevana olisi ihanteellisin viikonlopun lähtöpäivä ja aamu-tai aamupäivälento.
Mallorcalla on yksi kylä joka kiinnostaa, on appelsiinilehtojen tuntumassa entinen kalastajakylä joka ei siis ole turisteille rakennettu paikka.
Kreikkaa kyllä on listoilla valtavat määrät mutta se ei tule kyseeseen (moni on jättänyt sen maan nähtävästi väliin ja siirtynyt muille markkinoille....). Portugali kelpaa mutta Algarven lennot ovat ilat-yölentoja. Huone on jätettävä koo 12 ja lento lähtee muistaakseni joskus keskiyöllä.
Sardinia voisi olla ok mutta vaikea päättää kun ei ole ennestään tuttu. Ei sielläkään kovin paljoa tarjontaa ole.
Tietysti jos seuraa tilannetta päivittäin, saattaa sopova reissu löytyä. Hotelli on oltava "kunnollinen" ja seutu kiinnostava.
Saattaa olla että päädyn Ranskaan joko omatoimireissulle (tai sitten valmisreissulle) Nizzaan.
Gardajärvelle sentään pääsee, Malcesinessa on yksi kiva majapaikka.
Vai pitääkö luopua koko lämpöhaaveista?
Kaupunkimatkaaja

Kommentit (5)

Miten olisi Barcelona, Malaga, Rooma tai Venetsia? Lämpöä alkaa olemaan pitkin Etelä-Eurooppaa. Tytär on alanyassa ja +30 jo toista viikkoa päiväaikaan. Itse kaipaan ulkomaille vasta syksystä - kyllä sitä täällä kotimaassa jo tarkenee pikkuhiljaa ilman villahousujakin.
Hotellista voit kysyä, josko saat pitää huoneen myöhempään itsellään. Parilla kympillä sain viimeksi kello 19 asti. Minusta tuo myöhäinen ilta/aikainen aamuyölähtö on myös ikävä juttu, mutta joskus muuta vaihtoehtoa ei ole.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lainaus:

Kohta sitä on lämpöä Suomessakin.

Ja ihania, uusia kaupunkeja, hyvää ruokaa, hyvää palvelua??

Lainaus:

Lainaus:

Kohta sitä on lämpöä Suomessakin.

Ja ihania, uusia kaupunkeja, hyvää ruokaa, hyvää palvelua??

Eivät nuo edellä mainitut kaupungitkaan kovin uusia ole, ruoka voi olla mitä vain ja palvelu samoin. Suomi pärjää kaupunkien sarjassa hyvin.

Esim.Hanko pärjää monelle ulkomaan rantakaupungille. Sieltä löytyy hyvää ruokaa ja hyvää palveluakin, ei nämäkään seikat ole ulkomailla itsestäänselvyyksiä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat