Seuraa 

Luin Panu Rajalan kirjan jossa hän käsittelee avioliittoaan Katri- Helenan kanssa. Kirjailija kertoo että Katrin entinen puoliso oli kokopäiväisesti läsnä heidän avioliitossaan. Eli avioliitossa oli hieman ahdasta.
Jäin miettimään tuota asiaa. Oman isäni kuoltua saimme uuden isäpuolen. Vaikka puhuimme isästä ja muistelimme häntä usein niin ei hän koko ajan puheissamme kulkenut.
Tätini ehti olla ensimmäisen miehensä kanssa naimisissa vain kaksi kuukautta ennenkuin mies kaatui rintamalla.
Tädillä oli joka tilanteessa tapana tuoda esiin miten hyvä tuo mies oli ollut.
Muistan miten me lapsetkin huomasimme kuinka kiusallista tuo oli hänen uudelle miehelleen, usein hän ottikin lakkinsa ja lähti ulos...

Mitenkä te, jotka olette jääneet leskeksi ja uuden puolison rinnallenne löytäneet, kulkeeko se vanha puoliso vielä tiiviisti mukana uudessa elämässänne ?
Onko hän päivittäin mukana arjessanne?

Kommentit (1)

Ei sentään edesmennyt puoliso kulje mukana meillä kummallakaan. Olemme leskiä molemmat ja olemme olleet aviossa jo 22 vuotta. Edellisen mieheni kuolemasta tulee tänä vuonna jo 31 vuotta. Joskus tietysti saatamme mainita heidät kun jotain vanhaa juttua kerromme missä he ovat olleet mukana, mutta sekin on kovin harvinaista. Kyllä meillä on ihan kahdenkeskinen elämä mihin ei kuulu entiset puolisot. Se on ollutta ja mennyttä ja nyt on tämä meidän yhteinen aika ja hyvin on mennyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat