Seuraa 

Jääkiekon MM kisat ovat jo hyvässä vauhdissa, miten on, löytyykö rinnastanne jääkiekko huumaa?
Me liimaudumme iltaisin tiukasti television ääreen kun ottelut alkavat.
Juhlahetkiäkin on tulossa ,sillä lapsenlapseni ovat hankkineet lippuja Hartwall Arenalle ja luvanneet ottaa muorinkin mukaan.

Kommentit (11)

Kyllä on jääkiekkon huumaa täälläki ei taho tuolissa pysyä kun tulee jännät paikat väkisellä tulee ilon kiljahduksia kun hyvin menee, mutta sitte menee huuli pyöriäksi kun tulee takkiin.
Voi kun ihanaa että pääset paikanpäälle katsomaan otteluita.

pikku-mummi

Katson aivan varmasti ottelut, missä leijonat mukana. Jännäämistä riittää. Jotkut hyvät ottelut yritän katsoa jos aikaa on, mutta takuulla loppu ottelut. Harmi vain, että Mertaranta selostaa vain muutaman ottelun. Hänen selostus on nautittavaa ja hauskaa sekä todella tietopuolista.
gastella

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kyllä Mertaranta on alansa ykkönen! Ihailen hänen joustavaa ja notkeaa kieltään enkä lakkaa ihmettelemästä sitä miten hän voi aina siinä hässäkässä tietää kuka pelaaja kulloinkin on kiekossa kiinni. Ilmiömäistä!

Eipä noita tarkoituksella katsella. Meikäläisen elämä ei keikahda puoleen tai toiseen kävipä pelissä miten tahansa. Selostajien kurkku suorana huutaminen kun on maailmaa suurempi asia tapahtunut on hupaisaa / ärsyttävää. Jääkiekko lajina on viime aikoina sahannut omaa oksaansa järjettömällä väkivallalla -tarkoituksena toisen pelaajan fyysinen vahingoittaminen. Siinä sitä mallia lapsille ja nuorille.
Johtoporras puolustelee muka välttämättömänä katsojien saamiseksi. Kyllä ovat "jalat tukevasti ilmassa" - en halua uskoa jokaista katsomossa olevaa tämän luontoiseksi.

lainaus : enkä lakkaa ihmettelemästä sitä miten hän voi aina siinä hässäkässä tietää kuka pelaaja kulloinkin on kiekossa kiinni.

jos katsoja ei huomaa, niin sittenhän on ihan sama vaikka puhuu mitä sylki suuhun tuo. Kaikki uppoaa. :)

Olen samaa mieltä Mertarannan selostuksesta hän on alan ykkönen sitä on hauska kuunnella ,hän osaa värittää selostusta kivasti ja värikkäästi siihen ei pitkästy kuuntelija .Hyvä Mertaranta!

Lainaus:

Ei ole huumaa. Kuulen tuloksen uutisista tai seuraavan päivän lehdestä.

Niin, lehdestä en toki kuule vaan luen. :)

Itseasiassa kävin katsomassa kahtakin otelua, Suomi- Venäjä sekä Suomi- Latvia.
Paha mennä sanomaan kumpi oli jännittävämpi, niin jännittäviä olivat molemmat, varsinkin tuon viimeisimmän jatkoaika.
Suomi-Latvia peliä olimme katsomassa ystäväperheen kanssa ja heillä oli mukanaan nelivuotias kiekkofani.
Paikkamme oli aivan edessä pleksin takana, ja koko sielullaan peliin eläytyvä vaahtosammuttimen kokoinen pikkupoika herätti huomiota pelaajissakin sillä erätauolle mennessä eräs Latvian pelaajista pudotti pleksin taakse pojalle kiekon.
Siinä oli sen illan onnellisin pikkupoika.

Nythän se vasta jännittävää onkin kun edessä ovat mitaliottelut, täytyy kannustaa Suomea sekä Sveitsiä.
Mistähän onkaan peräisin tuo vanha tapa että pelasipa Ruotsia vastaan kuka tahansa niin voittoa ei missään nimessä rakkaalle naapurimaallemme soisi.
Kisastudio ruokineen ja juomineen on jo pystyssä, televisioton mökkinaapuri on tulossa mukaan huutokuoroon.

Ja euroviisu huumaa :) En katsonut kilpailuja, mutta luvin iltapäivä lehdistä, miten jälleen kerran meidän naapurimaamme eivät antaneet Suomelle pisteitä. Ovatko koskaan antaneetkaan......
Ja itä-euroopan maat kannustavat vain toisiaan, myös pistein.

Ei me paljon huudettu eikä metelöity.
Alussa huokailtiin ja haukoteltiin, lopussa syötiin kynsiä ja pidätettiin henkeä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat