Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Vieläkö ystävät kalliit muistatte aikaa, kun iltaisin käytiin iltakävelyllä. Käveltiin rauhallisesti, pysähdeltiinkin, vaihdettiin kuulumisia naapureiden ja tuttavien kanssa , katseltiin näyteikkunoita. Nykyään mennään lenkille, juostaan kuuloke korvalla, vesipullo kourassa, tuhatta ja sataa, tai viuhdotaan menemään sauvojen kanssa.
Kaipaatteko näitä iltakävelyaikoja takaisin?

Kommentit (3)

Muistetaan!
Nuoruusvuosina lähdimme kylän tyttöjen kanssa "katselemaan näyteikkunoita" ja toinen tarkoitus oli nähdä liikkeellä olevat pojat. Pojat tulivat siihen aivan lähelle "katsomaan toista ikkunaa" ja tietysti meille tytöille tuli jännityskikatus päälle.
Kyllä elämä olikin viattoman hauskaa 13-15 vuotiaina.

Sitten myöhempinä vuosina käytiin oikeasti katsomassa näyteikkunoita. Ne olivat kauniita ja kiinnostavia.
Eikä silloin todellakaan käytetty sanontaa, lähdetään lenkille.
Mistähän se aika riittikään vain kävelylle, nyt lähdetään kiireesti hikilenkille.
Oli ennen vanhaa-aika hyvää ja rauhallista aikaa.

Muistan hyvin näyteikkunakävelyt vähän vanhempana,ei niillä kyllä kunto kohonnut,eikä kai ollut silloin tarkoituskaan.Ehkä ennenvanhaan shoppailtiin katselemassa vaatteita ensin ikkunan takaa yms.
Maalaistyttönä en nuorena poikia tapaillut ikkunakävelyillä,poikia tavattiin maitolaitureilla ja kesäisin meilläpäin ainakin pelattiin lentopalloa porukalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kyllähän sitä vieläkin näkee iltakävelyllä ihmisiä. Toiset kävelevät lenkkinsä ja toiset juoksevat. Hyvä että juoksevat nuoret ihmiset kun työstä monet eivät saa nykyään liikuntaa ollenkaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat