Seuraa 
Liittynyt19.8.2015

malperi kysyy:

Netissä on tarjolla ilmainen Avast 4 Home-turvaohjelma kotikäyttöön:. Asensin sen ohjeiden mukaan ja sain myös rekisteröintiin tarvittavan lisenssikoodin. En kuitenkaan tehnyt sille mitään, koska edellinen turvaohjelmani oli vielä voimassa ja ajattelin rekisteröityä sitten, kun sen voimassa olo päättyy. Nyt kun rekisteröidyn, niin saan vastauksen, että koodi on vanhentunut? Mistä sen uuden saisi? ja uskallanko nyt koskea koneeseen, kun siinä ei ole turvaohjelmaa??? Mitä mieltä olet näistä ilmaisohjelmista?

Hei,
Vanha sanonta sanoo, että ilmaisia lounaita ei ole. Se ei aina päde ainakaan tietotekniikassa ja internetissä. Monissa tapauksissa ilmaiset ohjelmat ovat ihan tarpeeksi hyviä tavallisen tietokoneen käyttäjälle.

Ilmaisten virustorjuntaohjelmien tekijätkin haluavat jollakin tavalla tienata tekemillään ohjelmilla. Tällaisia tapoja on esimerkiksi mainostaminen. Ilmainen versio saattaa olla ominaisuuksiltaan heikompi kuin maksullinen versio. Tämä taas voi tarkoittaa huonompaa suojaa tietokoneelle.

Ilmaisversion suoja on yleensä aivan riittävä kotitietokoneelle ja etuna on vielä se, että usein ilmaiset versiot virusturvasta ovat myös keveämpiä ohjelmia, eivätkä sen vuoksi hidastuta konetta niin paljon kuin raskas maksullinen versio tekisi.

Avast 4 Home on suosittu ilmainen kotikäyttöön tarkoitettu virustorjuntaohjelma. Ohjelmaa voi ensi käyttämisen jälkeen käyttää 60 päivää, mutta sen jälkeen se on rekisteröitävä. rekisteröinti pitää aika ajoin uusia. Luulen että sinulla on mennyt tuo rekisteröinti vanhaksi.

Sinun pitäisi nyt rekisteröidä Avast uudelleen. Silloin saat uuden lisenssikoodin. Rekisteröitymisen voi tehdä osoitteessa http://www.avast.com/eng/home-registration.v2.php?lang=FIN#register-form

Ilman virussuojausta tietokoneesi on altis erilaisille haittaohjelmille. Mitä kauemmin suoja on poissa, niin sen todennäköisemmin ongelmia tulee.

Suosittelen rekisteröimään tuon Avast-ohjelman mahdollisimman pian. Huoleton suojatun tietokoneen käyttö on mukavampaa.

Nettilehtori

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat