Syö kuitua, estät diabeteksen

Laske sepelvaltimotautiriskiä, estä diabetesta ja helpota painonhallintaa. Mutta miten? Lisää kuitua päivän syömisiisi.Lue koko juttu

Syö kuitua, estät diabeteksen

Kommentit (5)

Terveys on kallis asia, ja hyvät terveysneuvot ovat kalliit. Mitä enemmän kertyy ikävuosia harteille, sitä tärkeämpää on hoitaa kuntoaan niin hyvin kuin mahdollista. En tiennytkään, että pellavansiemenissä on kadmiumia. Minulla on kaapissa iso pussillinen kyseisiä siemeniä, olin ne jo unohtanut. Uskallankohan niitä nauttiakaan, kun ummetuksestakaan en ollenkaan kärsi? Luumua ja puolukkaa syön päivittäin, samoin karkeaa leipää ja kauraa. Ehkä ne riittävät kuidun lähteiksi? Lihaa en syö ollenkaan, kalaa ja munia kyllä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Diabeteksen voi estää vähentämällä minimiin hiilihydraattien syönti ja lopettamalla erityisesti sokerien syönti kokonaan. Aivopesu on onnistunut lähes täydellisesti, kun jopa sokeritautiset on saatu syömään hiilihydraatteja, jotta lääkkeiden elinikäinen käyttö olisi varmaa. Eikö bisneksenteolla ole mitään moraalista rajaa.

Myös diabeetikot tarvitsevat hyviä hiilihydraatteja ja kuituja eli sopivasti kuitupitoista viljaa ja kasviksia. Kunpahan aivopesu toimisikin, niin päästäisi irti lääkkeistä, se on kuitenkin se kaikkien yhteinen tavoite!

Meidän joka päivämme leipä on tässä:

Lisäaineleipä.

Pelloille laitetaan väkilannoitteita ja kasvintorjunta-aineita. Suomessa näiden käyttö on säännösteltyä, mutta ulkomailla käyttö on suurempaa.

Vilja kuivataan ja jauhetaan. Suomessa viljaan ei saa käyttää lisäaineita. Jauhatuksen yhteydessä jauhoihin sen sijaan saa lisätä C- vitamiinia (askorbiinihappoa), kypsytteitä ja amylaasi- ja proteaasientsyymejä, jotta säilyy jopa vuodenkin varastossa ja sitten siihen leipään leivonnan yhteydessä laitetaan lisäaineita ja gluteiinia, jotta saadaan hyvälle maistuva "pulla" aikaiseksi.

Jauhatuksen jälkeen B-vitamiinit häviät nopeasti jauhoista. Eräiden arvioiden mukaan jopa 24 tunnin jälkeen jäljellä on vain puolet vitamiineista ja viikon jälkeen ei juuri lainkaan. Jauhoihin lisätään vitamiineja ja ne taas ovat teollisesti valmistettuja, joita ei voi verrata luonnollisiin.

Leipäviljan omavaraisuusaste vaihtelee 4-100 % välillä. Rukiin omavaraisuus on n. 50%. Ohra ja kaura käytetään pääasiassa rehuksi, ja vain alle 2 % sadosta jalostetaan elintarvikkeiksi.

Kauppojen tuorepaistetut leivät tulevat pakasteena ulkomailta.

http://personal.inet.fi/koti/remeli/viljat.htm

Perunan, riisin ja viljat voi korvata kasvikunnan tuotteilla.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat