Vierailija

Tämän päivän Iltalehdessä on kauhukertomus suomalaisten bussimatkasta lentokentältä Marmarikseen. Bussikuski oli nukahtanut rattiin, oli ajamassa päin tienkaidetta, mutta kaide kesti, onneksi.
Paikassa on jyrkkä pudotus vuoristotieltä alas laaksoon. Matkustajina olleet kertovat että mikäli kaide ei olisi kestänyt, bussilastillinen ihmisiä olisi menehtynyt.
Viime vuonna ei ko. paikassa ei ollut kaidetta, on lisätty tietyön myötä täksi kesäksi.
Lukekaa Iltalehden sisuilta - arvaan että joku väittää ettei asiassa ole perää.

Kommentit (3)

Kukapa sitä nyt valheeksi väittää asiaa josta lehdessä kirjoitetaan.
Yhtään uutista ja onnettomuuden riskiä väheksymättä sanon kuitenkin että iltapäivälehdet osaavat tuon revittelemisen taidon aiheesta kuin aiheesta...

Koska otsikkona on Turkin matkailua niin kysynkin nyt minkälaisia kokemuksia teillä on Turkin matkailusta, hyviäkö vai huonojako, pidättekö maasta vaiko ette?
Mikä on mielestänne se paras lomakohde Turkissa?

Minä pidän Sidestä sekä Istanbulista, molemmissa on historian havina kokoajan läsnä.

Kuvassa Troijasta esiinkaivettu miniatyyrihevonen.

Olen käynyt Turkissa lomailemassa useissa eri kohteissa ja mieleeni on jäänyt erityisesti Istanbul. Viikon loma siellä oli aivan liian lyhyt eri kohteisiin tutustumiseen, koska siellä on todella paljon historiallista nähtävää, mutta ehkä menen joskus uudestaan. Hyvä ruoka tietekin, koska pidän lampaasta ja siellä sen valmistaminen todella osataan. Miinusta saavat agressiiviset kauppiaat, joita oli vielä noin kymmenen vuotta sitten, nykypäivästä en tiedä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lammas ei ole pelkästään turkkilainen ilmiö.
Historiaa on muuallakin kuin Turkissa.
Nyt ei Turkki ole kovin myönteisesti esillä, saa nähdä miten käy itsevaltiaan Erdoganin... eli kaikki loppuu ainkanaan.
Pakkokauppa, kähmintä (kopelointi) ja muu epämiellyttävä ei häviä Turkista koskaan. Eivät arvosta naista minkään vertaa, sellaiseen maahan en nenääni pistä, ei ole tarviskaan, koska ei kiinnosta halpislomat.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat