Sympaattisen hermoston yliaktiivisuus

Vierailija

Onko kenellä ollut moista vaivaa? Sydän jyskyttää niin ettei saa unta ja hikoiluttaa. Myös päivällä pulssi koholla. Jos tunnistat vaivan, niin kerro miten olet päässyt siitä? Mitä lääkkeitä olet syönyt? Olisin vailla vertaistukea! Please!

Kommentit (4)

Vierailija

Kannattaisikohan mennä lääkärin juttusille, ettei vaan olisi kilpirauhasen liikatoiminnasta kyse oireiden perusteella. Mutta se on hoidettavissa lääkärin määräämillä lääkkeillä.

lumihuntu
Seuraa 
Liittynyt24.8.2015

Nuo oireet kuuluvat paremminkin lääkärin vastaanotolle kuin tänne kirjoittelupalstalle. Suosittelen tutkituttamaan mistä oireet johtuvat, syitä voi olla useitakin, mutta kilpirauhasen liikatoiminta eli hypertyreoosi voisi olla tai paniikkihäiriö. Lääkärissä käynti ensin ja vertaistuki vasta sitten.

Vierailija

Hyvä on käydä lääkärissä ja otatta mm nuo kilpirauhasarvot. En tiedä kysyjän ikää ja sukupuolta, mutta vaihdevuosien hormonaalisina oireinakin voi esiintyä tykyttelyä ja hikoilua.
Kahvin juonti saatta pahentaa oireita.

Vierailija

Eipä noilla lääkäreilläkään ole mitään patenttia tuollaiseen vaivaan. Lääketiede on monessa ihmisen vaivassa vielä aika alkutekijöissä. Olen käynyt kyllä useillakin eri alojen ammatilaisilla, mutta ilman suurempaa apua.
Kilpirauhasesta ei ole kyse, saattaa kallistua sitten vaihtareiden puolelle, kun ikääkin on jo 55 v.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat