Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onko kenellä ollut moista vaivaa? Sydän jyskyttää niin ettei saa unta ja hikoiluttaa. Myös päivällä pulssi koholla. Jos tunnistat vaivan, niin kerro miten olet päässyt siitä? Mitä lääkkeitä olet syönyt? Olisin vailla vertaistukea! Please!

Kommentit (4)

Kannattaisikohan mennä lääkärin juttusille, ettei vaan olisi kilpirauhasen liikatoiminnasta kyse oireiden perusteella. Mutta se on hoidettavissa lääkärin määräämillä lääkkeillä.

Nuo oireet kuuluvat paremminkin lääkärin vastaanotolle kuin tänne kirjoittelupalstalle. Suosittelen tutkituttamaan mistä oireet johtuvat, syitä voi olla useitakin, mutta kilpirauhasen liikatoiminta eli hypertyreoosi voisi olla tai paniikkihäiriö. Lääkärissä käynti ensin ja vertaistuki vasta sitten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hyvä on käydä lääkärissä ja otatta mm nuo kilpirauhasarvot. En tiedä kysyjän ikää ja sukupuolta, mutta vaihdevuosien hormonaalisina oireinakin voi esiintyä tykyttelyä ja hikoilua.
Kahvin juonti saatta pahentaa oireita.

Eipä noilla lääkäreilläkään ole mitään patenttia tuollaiseen vaivaan. Lääketiede on monessa ihmisen vaivassa vielä aika alkutekijöissä. Olen käynyt kyllä useillakin eri alojen ammatilaisilla, mutta ilman suurempaa apua.
Kilpirauhasesta ei ole kyse, saattaa kallistua sitten vaihtareiden puolelle, kun ikääkin on jo 55 v.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat