Vierailija

En ede yritä kirjoittaa tästä SOTE uudistuksesta, se on niin sekava je en edes kaikkea
ymmärrä. Vielä sekin negatiivinen puoli, että sitä yritetään runnoa väkisin läpi,
lähinnä kokoomus.

Asia, jota ihmettelen on tämä hallinnon määrä.
Terveydenhuolto, koulutus ja sos.palvelut työllistää 390 000 työntekijää, ok.
Lisäksi em aloja hallinnoidaan 180 000 ihmisen voimin.
En ole nähnyt yhtään esitystä että tätä hallintoa pienennettäisiin, kevennettäisiin
Mielestäni pitäisi, vaikka se kipeää tekeekin.

Tässä asiaan liittyvä kommentointi US:n blokista.

Lukekaa Huskin sisäistä puhelinluetteloa, jos sen saatte jostakin salapoliisin avulla! Itselläni on vain A4 monistekimppu 2007 siitä. On se tietysti Huskin töllöillä, joka sinne osaa/saa mennä. Sieltä paljastuu ihmeellinen asia! Itse sinne en enää pääse.
Lääketieteen tohtoreita on yli 400 sellaisia, joilla tittelissä sanat “hallinto, talous, kehitys, tiedotus, kansainvälisyys, visiointi
ja yhteistyö” -alkuiset tittelit ja lisäksi ne “apulaisjohtajat”.
Lisäksi ne 6-8 muuta englanninkielistä (vice)johtaja-sanaa tarkoittavat tittelit. Tällaiset tohtorit eivät sis vedä suolia esiin, tai sahaa potilaan luuta poikki, vaan istuvat kokouksesta toiseen pyörittämässä -anteeksi vaan pikkusontaa päivästä päivään.
Lisäksi, kun vertaa noiden armojen nimiä kahden suurimman yksityisen sairaalafirman henkilökuntaan, niin lentää perseelleen! Samat nimet vilisevät huseeraamassa yksityisellä puolen kello 14 jälkeen. Tuota, tuota, niin jotta missä ne tohtorit onkaan työssä ja miksi veroni maksetaan heille täyttä kuukausipalkkana Huskista?

Nimimerkki Vittumaine Aulis

Kommentit (6)

Koko sote on väkisin tehty. En usko, että tulee
menemään läpi. Tähän liittyy myös tämäå kuntauudistus.
Taitavat mennä niin lähelle vaaleja päätökset, että hallitus ei uskalla
pakkoliitoksia tehdä-
Hyvä niin.

Lainaus:

Koko sote on väkisin tehty. En usko, että tulee
menemään läpi. Tähän liittyy myös tämäå kuntauudistus.
Taitavat mennä niin lähelle vaaleja päätökset, että hallitus ei uskalla
pakkoliitoksia tehdä-
Hyvä niin.

Näissä kahdessa viestissäkö kirjoittelee tuo toisaalla mainittu kommunisti-separatistien ryhmä?
Vai oletattako että olette muka asioissa tietävämpiä, pätevämpiä, osaavampia kuin politikot? Voisitte edes hävetä (jos osaatte).
Mitä pienten kuntien tilanteisiin tulee, on päivänselvää, etteivät ne selviä velvoitteistaan. Veronmaksajia on vähän,työssäkäyviä siis vähän. Ei eläkeläisten (eli teidän pineillä verotuloilla)kustanneta kaikkia vaatimianne palveluita.
Suuret ikäluokat poistuvat huimaa vauhtia työeöämäsät eläkkeelle ja ongelman sen kun kasvaa.
Me pääkaupunkiseutulaiset - Helsinki, Espoo, Vantaa - meidänkö pitää maksaa teidän entistä suuremmat menonne?
Ainoa keino on kuntien yhdistämi´nen, siis pienen maalaiskuntien.
Silloinhan vähenee byrokratia, jota on aivan liikaa pikkukunnissa.
Kunnanjohtajat tietysti vastustavat, omat pallit menossa lopetukseen.
Mielestäni kuntauudistus olisi ollut ajankohtainen jo paljon aiemmin.
Nim. veroa maksava, työssäkäyvä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
päärynä

Sote uudistaa ihmisenhoidon entisestään huonommaksi. Vielää ei taida Suomessa vanhusten  itsemurhatilastot olla Sotea tyydyttävällä tasolla? Ja kas kummaa, niin vammaisille lakien mukaan kuuluvia etuisuuksia kun muuhun ihmisenhoitoon kuuluvia etuisuuksia poistetaan ja yksikään Parlamentissa istuva ei uskalla ihmetellä ääneen sitä, kun ihmisenhoito ei toimi maassamme maassa voimassaolevien lakien mukaan. Miksi kaikille tärkeintä on saada vietyä kansalta kerätyt verorahat EU kassaan? Miksi oman maan kansalaisista ei välitetä+

Sote näyttää tarkoittavan heikompiosaisen kansansan eliminiointia. Kummallisinta on, että kansalaisille ei sallita  armokuolema piikkiä, eutanasiaa, mutta kaikki kidutusmenetelmät ovat maassa sallittuja?

Mitä tarkoitusta on korkeatasoisella lääketieteellisellä tietämyksellä ja osaamisella, kun noita taitoja ei voida hyödyntää  tässä maassa asuvien ihmistenhyväksi?

Miksi yhteiskunta tekee kaikkensa edistääkseen kansalaisten sairauksien pahentumista ja kansalaisten kärsimyksiä lääkärivastanottojen, tutkimusten, leikkausjonojen ja kaikkien hoitoaikojen pitkäaikaisilla jonottamisilla/odottamisilla? Miksi päättäjät tekevät kaikkensa, jotta Suomalaisten kuolleisuus saataisiin ennennäkemättömään nousuun?  

Vierailija

La mer kirjoitti:
Koko sote on väkisin tehty. En usko, että tulee
menemään läpi. Tähän liittyy myös tämäå kuntauudistus.
Taitavat mennä niin lähelle vaaleja päätökset, että hallitus ei uskalla
pakkoliitoksia tehdä-
Hyvä niin.

Ja nekin kuntauudistukset, pakkoyhdistämiset eli PARAS HANKE- kusetus, joka oli jo aiemmin tätä nykyistä sotkua, niin täysin persiilleen on menneet nekin! Eivät saa poistettua ylimääräisiä johtohenkilöitä,  ei sitten millään!!! Ja esim. erään kuuden kunnan pakkoliitoksesta on kulunut kohta jo kymmenen vuotta!!! Piti olla se 5 vuoden suojatyöpaikka kaikille kuuden kunnan johtajille, mutta yhä

ne kaikki edelleen porskuttavat huimilla palkoillaan!!!

Ei tullut säästöä edes yhden sentin vertaa!!! Kaikki kuusi entistä johtajaa porskuttavat yhdessä uudessa kunnassa, mutta kas kummaa, on ruvettu vähentämään työtä suorittavaa porrasta !!!  Näin sitä voidaan sanoa, että henkilöstöä on kyllä vähennetty!!! On meininkiä, on todella. Jo tämäkin.

Vierailija

Eli ei se auta kuntien yhdistäminen yhtään mitään.

Kukaan johtajista ei lähde palliltaan mihinkään vaikka byrokratian pitäisi vähentyä.

Keksivät heille vain uusia paperinpyöritysjohtajanimikkeitä.

sopeutumiseläke=epätasa-arvo

Eiköhän tuossa Sote soutamisessa ja huopaamisessa ole yks' ja sama  tarkoitus, kun mitä oli vanhustenhoitolain soutamisessa ja huopaamisessa?Kansallinen vedätys.

Vanhustenhoitolainkin ennen voimaantuloaan vakuuteltiin parantavan Suomen surkeassajamassa olevaa iäkkäiden kansalaisten terveydenhoitoa. Ja miten kävikään, iäkkäiden kansalaistenhoito huononi entisestään, tuon vanhustenhoitolain voimaantulon jälkeen.  Ja niin kun nytkin jälleen, vakuutellaan, Sotessa "kannetaan vastuuta suomalaisten terveydestä" sanoi viimeeksi 9.3.2018 TV,ssä käydyssä Sote puinnissa Kalle Jokinen kok.  Että jos Suomessa olisi olemassa joku, joka kantaisi vastuun suomalaisten terveydenhoidosta, suomalaisten hyvä terveydenhoito ei Sotea  tarvitsis', Suomessa on voimassa laki, jos sitä noudatettaisi, jokainen kansalainen saisi hyvän hoidon ja hoivan silloin, mihinkään ikäryhmään kuuluvien kansalaisten hyvään hoitamiseen ei tarvittaisi erillislakeja, eikä Sotea.

Että tuskin Sote auttaa, koska tämän maaliskuun alussa Turunseudun kaupunkimedia lehdessä Aamuset, kertomuksiin, Turun terveyskedenhuollossa lääkärin vastaanotolla saaneet vastauksen jatkotutkimuksia ajatellen, "Meille on annettu kielto ettemme saa lähettää yli 65 vuotiaita jatkotutkimuksiin, tai hoitoihin", että siitä huolimatta, että on tullut julki, että kansalaisen terveydenhoito on evätty,  suomalaisten lainmukaisesta terveydenhuollosta vastuussa olevista kukaan ei ole näyttävästi kantaa ottanut vaikka, tässä tapauksessa on perusturvalain rikkomuksessa kysymys. Että turha vakuutella kansalaisten terveydenhuoltoasioissa vastuusta, koska vastuuta suomalaisten terveydenhuollosta ei ole olemassa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat