Seuraa 

Vastaa sinäkin kyselyyn, jossa tutkitaan ihmisten parhaita, syvimpiä ja merkityksellisimpiä kokemuksia ja hyvinvointia jokapäiväisessä elämässä.

Tutkimuksen tarkoitus on ymmärtää mistä tällaisia kokemuksia ja kohtaamisia voi arjessa tulla, ja mitä vaikutuksia niillä on ihmisiin ja heidän hyvinvointiinsa. Lisäksi tutkitaan miten persoonallisuus, elämänkatsomus, tunteet ja muut tekijät vaikuttavat kokemuksiin. Kyselyn tuloksia käytetään tieteellisen tutkimuksen tekemiseen.

Kyselyyn voi vastata kuka tahansa 18-65-vuotias. Vastaaminen kestää n. 1,5 tuntia. Kiitoslahjana vastaamisesta saat kaksi elokuvalippua.

Lisätietoa tutkimuksesta ja linkki kyselyyn:

http://www.suuntaajat.fi/fi/paraskokemus

Kommentit (4)

Kiitos kyselyyn jo vastanneille! Vielä kaivataan lisää osallistujia.

28.6. mennessä vastanneet ovat saaneet leffalippunsa tänään. Heinäkuun aikana kyselyn täyttäneille lähetetään liput viimeistään elokuun alussa.

Leffaliput on nyt lähetetty kaikille tähän mennessä vastanneille. Kiitos teille!

Kysely on edelleen auki uusille osallistujille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Syyskuun loppuun mennessä vastanneet ovat saaneet leffalippunsa. Kiitos osallistumisesta!

Muutamaa vastaajaa vielä kaivataan.

Tähän kyselyyn kerättiin yhteensä 150 vastaajaa. Vastaajamäärä on nyt täyttynyt ja leffaliput on lähetetty osallistujille.
Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille!

Jos haluat jatkossa tietoa kyselyista ja muista tutkimuksista suoraan sähköpostiisi, liity Suuntaajiin osoitteessa www.suuntaajat.fi.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat