Kommentit (3)

Fantastista! Mahtavaa, ihanaa, aivan ylivoimaista! Upeeta, hienoa ja kerrassaan erinomaista rakennemuutoksen organisaatiota ja mahdollisuuksien vastuun kantamista! Pääministeriainesta! Lukion lyhyen matematiikan arvosana kutonen, työkokemuksena opettajan sijaisuus ja harjoittelujakso ulkomailla Suomen suurlähetystössä. Kyllä näillä eväillä kannetaan vastuuta ja näytetään suuntaa ja osoitetaan johtajuutta, yök jo Yrjö tul! Viimeinen sammuttaa valot...

Niin kyllä valitettavana tosiasiana täytyy todeta se, että tämä Kataisen pojankloppi on ollut täysin kyvytön johtamaan Suomen hallitusta ja säilyttämään kansalaisten hyvinvointia. Pohjanoteeraus, suuria sanoja, mutta ei mitään, ei kerrassaan mitään konkreettista hyvää tavalliselle kansalaiselle! Kataisen poika on Suomen historian kehnoin pääministeri. Tämän huonommin asioita ei voi hoitaa. Asiat olisivat hoituneet paremmin jopa ilman pääministeriä, joten sen pituinen se. Yritetään unohtaa tämä surkea epäonnistuminen ja eikun nokka tuuleen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hei kamoon! Koitetaanpa löytää asiasta jotain positiivista: maksetaanhan sille pääministeriä leikkivälle pojalle kunnon palkkaa, joten sehän tekee hyvän tilin. Samalla tavalla kuin se ex-pääministeri joka oli jossain lahjusvirassa ja nosti miljoonaliksaa ilman työvelvoitetta. Päivää ennen kun olisi pitänyt alkaa hommiin ja irtisanoa muita työntekijöitä, niin hän otti lopputilin ja lähti ulkomaille, ette nääs maine tahraannu! Eiköhän se Jyrkikin ole sen verran tenyt palveluksia sikarikkaille, että loppuelämä on taloudellisesti turvattu hyväpalkkaisessa "työpaikassa".

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat