Seuraa 

Hei

Miten hoidatte joulunajan sukulaisvierailut? Teettekö ne mahdollisesti ennakkoon vai kiirehdittekö paikasta toiseen vai vietättekö kenties ihan perhepiirissä kotosalla ollessa joulun rauhaisaa aikaa?

Kommentit (2)

Onneksi niitä ei ole!

Omat vanhempani eivät vietä lainkaan joulua, kuten eivät sisaruksetkaan. Mieheni vanhemmat ovat kuolleet ja siskojensa joulu on heidän omissa perhepiireissään, ovathan kaikki jo isoäitejä.

Olemme mieheni kanssa kahden ja nautimme joulurauhasta. Joskus tapaninpäivän tienoilla ja sen jäljiltä yleensä poikkevat mieheni edellisen liiton lapset lapsineen ja pidämme pienet joulun rääppiäiset silloin.

Ihan kotona täälläkin joulu menee. Minulla on vain yksi sisar, ja hän asuu 360 km:n päässä, hänkin kävi jo itsenäisyyspäivän aikaan, joten tarjosin ennakkoon jouluaterian heille. Saatan kutsua pari ystävätärtä joulukahville tapanina, jos heillä ei satu olemaan muita menoja. Huomenna käyn viemässä kynttilät vanhempieni ja isovanhempieni ja muutaman muun haudalle, jos keliin mahtuu sekaan ja auton suostuu lähtemään käyntiin.
Joulurauhaa toivon kaikille! Aluisa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat