Uusin ilmoitus

Vierailija

Kreikan valtiovarainministeri on ilmoittanut ,että maa tarvinnee 10 miljardin lisätuen EU-mailta.
Lisätukeen ei saisi liittyä mitään uusia säästövaatimuksia.
Eli ruletti pyörii... verorahoillemme on vastaanottaja ihan muualla kuin omassa maassa.
Onko joku iloinen tästä ilmaoituksesta?

Kommentit (4)

Vierailija

Niinpä, ja tuon tuen he haluavat ilman m i t ä ä n ehtoja. Voihan tuo herättää iloisuuttakin hallituksessa ja saattaa jopa sieltä suunnalta kajahtaa: "fantastista!" Elikkä siis luvassa lisää valtion lainanottoa ja leikkauksia kohdistuen ennestäänkin heikommassa asemassa oleviin.

suvipäivä
Seuraa 
Liittynyt24.8.2015

Mitenkäs se oli se kreikkalaisten itsensä veronmaksutaso?? Maksaako siellä kukaan valtiolle yhtään veroa edes?? No toisaalta..... eihän heidän kannatakaan... kun onhan näitä höynäytettäviä sinisilmäisiä jotka lappavat miljardeittain euroja heidän pohjattomaan kassaansa, heti kun vain asiasta mainitsevat, että taas tarvitsisi lisää ja lisää miljardeja kun ei saada tuota omaa verotusta kuriin ja järjestykseen... Eikä niin välitetä edes yrittääkään.. heh heh... tuleehan sitä miljardeja muutenkin... Kyllä todellakin on taivaallisen fantastista että on viimeinkin keksitty oiva lypsykeino... Kyllä ne siellä pohjolassa tarkenevat kesävaatteissaan ympäri vuoden talvellakin, jos omat eurot heiltä tällä menolla loppuvat.

suvipäivä
Seuraa 
Liittynyt24.8.2015

Niin, kummasti siellä ovat sitten rikkaat laivanvarustajat näkymättömissä ja kuulumattomissa. Luulisi heidän osallistuvan maansa hätätilan hoitoon, talvisodan hengessä?! Tai ei sentään, ovat hekin jo huomanneet että sinisilmäiset ovat fantastisen lupsakkaa väkeä!!

Vierailija

Ei valiteta, itsehän me ollaan valittu nämä viisaat joilla on valtuudet meidän ropoja sinne lähettää.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat