Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ovatko lastensuojeluviranomaiset äidin suojeluviranomaisia ja lastenvalvoja äidin etujen valvoja? Ilmeisesti ovat, sillä seurattuani sivusta muutaman isän epätoivoista yritystä saada olla ja elää lapsensa kanssa, ovat osoittaneet sosiaali tätien puolueellisuuden äitiä kohtaan. Äiti on kahdessa tapauksessa heittänyt lapsen ulos kodistaan huutaen, ettei tarvitse enää tänne tulla, sua ei täällä kaivata! Mukaan ei toinen saanut edes talvitakkia ja hanskoja, ulkona pakkasta -18. Toisessa tapauksessa isä sai jo sovittua äidin kanssa, että lapsi asuisi vuoroviikoin äidillä ja isällä, mutta elatusmaksut äiti kuitenkin haluaa, sekä lapsilisät, koska joutuu ostamaan lapsen vaatteet. Kahten vuoteen ei lapsi ole saanut edes talvitakkia, onneksi isällä on kavereita, joiden lasten pieneksi käyneitä vaatteita on ollut tarjolla! Raha kyllä kelpaa, muttei vastuun kantaminen!
Toisessa tapauksessa äiti uikutti, että hän on ihan masentunut, kun lapsi haluaa olla isällään, joten sosiaali tädin mielestä lapsi pitää saada takaisin äidin luo, jotta äidin on hyvä olla. Entä lapsen hyvinvointi?
Molemmissa tapauksissa lapset haluavat asua isän kanssa ja kumpikin on täyttänyt 12v eikö lapsen kuuluisi silloin saada jo päättää kumman vanhemman luona asuu? Molemmissa tapauksissa isä on normaali työssä käyvä asunnon omaava mies.
Äiti voi siis käyttäytyä kuten tahtoo, eikä hänellä ole pelkoa menettää lapsiaan. Molemmissa tapauksissa on tullut äidin uuden puolison kautta tieto, että hyvä, kun maksat noita elareita, niin päästään taas reissuun ja saadaan toi autokin maksettua. Yököttää moiset lois eläjät, isän ja lasten kustannuksella. Itse voin iloita olevani äiti ja minun oikeuteni lapsiini on siis turvattu!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat