Näin selviät lonkkaleikkauksen jälkeen

Kun Leena Pursiaisen molemmat lonkat leikattiin, hän sai käyttää mielikuvitustaan selvitäkseen arjen tilanteista. Näillä keinoilla hän onnistui, käytä vinkit hyväksesi. Lue koko juttu

Näin selviät lonkkaleikkauksen jälkeen

Kommentit (4)

Miten selviät lonkkaluumurtuman leikkauksen jälkeen rahattomana?
Mistä saat Lääkärin määräämät lääkkeet?
Miksi sossu menee toimeentulotuen määrää laskiessa hakkeroimaan Pankin verkkopalvelun kautta tilitietoja?

Keskustelua kehiin!!!

On noi rankkoja asioita. Jos vain on sukulaisa, huutaisin apuva, apuva!
Täytyy kait sossun saada oikeat pankkitiedot, mutta millälailla siihen en ota kantaa, kun en tiedä, muuta kuin, että itsellä jos anoo apua sossusta on velvoillisuus antaa tiedot rehellisesti ja oikein.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mielestäni sosiaalitoimisto ei saa edes mennä toisen henkilön verkkapankkiin ilman lupaa.. ja toiseksi onko pakko sosiaalitoimistolle antaa verkkopankkitunnuksia.. Mielestäni sosiaalitoimelle riittää kun vie tiliotteet kahden kuukauden ajalta.. tosin seki on mun mielestä epäoikeuden mukaista.. pitäs riittää kun kertoo mistä mitäkin saa..

Ei sossu mene kenenkään pankkitileille minkäänlaisilla verkkotunnuksilla. Jos tunnuksia sossussa pyydetään, niin niitä ei missään nimessä pidä antaa vaan ilmoittaa kysyjän esimiehelle, sama kuin varastaisi passin. Tiliotteet pyydeltyltä ajalta riittävät. Muutamia tahoja on joille pyydettäessä pankin on pakko toimittaa tiliotteet, sossu eikuulu niihin. Verkkopankkiotunnuksia EI saa antaa kenellekkään EI edes puolisolle, ne on henkilökohtaiset.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat