Vierailija

Kommentit (3)

Minä hyvän jutun kuulin vatsavaivoista ja niiden eliminoimisesta. Kuulemma meidän ikänaisissa ja nuoremmissakin on paljolti ja varsinkin heissä sivistyneitä jännittäjiä. Johtuen kuulemma siitä, että kulttuuri ja kasvatus ei tunne piereskelyä. Kun tytöt varsinkin on kasvatettu niin, että on häpeä piereskellä jos on lähettyvillä muita henkilöitä. Siis pidättelystä tulee nuo vakavatkin vatsavaivat.
Siis piereskelemään...onhan tosiasia, että tervekin ihminen tekee sitä normaalina kymmeniä kertoja päivässä, se on pakottava tarve joka pitää päästellä puristamasta ja myrkyttämästä suolistoamme ja mahaamme. Piereskellään! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lainaus:

Pierua ei saa omissa-oloissaan pidättää.
Toisaalta,kannattaa miettiä,mitä ruokia ja juomia nauttii!

En ole lääkäri, muistutan siitä,
mutta itse kävin suolistovaivojeni kanssa sisätautien lääkärillä ja sain kerrankin hyvät neuvot. Oli sellainen varttuneempi erikoislääkäri. Tähystys tehtiin eikä mitään suurempaa ollut. Kerroin ilmavaivoista ja ummetuksesta ja turvotuksesta.
Tutkittuaan hän sanoi: ota tyttö aamuisin ruokalusikallinen (jogurissa esim.) kylmpuristettua Rypsiöljyä ja vettä päälle. Vältä leipää ja muitakin viljatuotteita. Aamuisin täysjyväruisleipä, ei vaaleaa ollenkaan. Pullat ja sokeri minimiin. MItään ei tarvinnut kokonaan jättää. Lääkäri sanoi vielä: parin kuukauden päästä pitäisi ruveta näkymään myönteisiä merkkejä. Vatsan pitäisi toimia normaalisti, turvotuksen laskea ja pierun vähentyä. Näin on käynyt.
Enää en käytä ulostuslääkkeitä, vatsa on litteämpi ja ilmavaivoja vähemmän. Lisäsin vielä luumut joka toinen aamu, niin vot.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat