Vierailija

Kataisen erottava: Vale, emävale, Kataisen tilasto
22.10.2013 03:41 Susanna Kaukinen
MOT:n ohjelma Vale, emävale, Kataisen tilasto on täysin tyrmäävää katsottavaa. Olenhan minä aina tiennyt, ettei Kokoomukseen ole luottamista ja että puolue on pelkästään kiiltokuvaparaati pääoman etupolitiikalle, mutta pakko myöntää: tätä en olisi uskonut.

En olisi uskonut, että Suomen pääministeri työntää oman kansansa eteen graafin kilpailukyvystä, jolla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Aivan toisin kuin meille on kaiken aikaa kerrottu, Suomen kilpailukyky on aivan kunnossa.

Suomalaisten palkat eivät todellakaan ole liian korkeita ja kilpailukyky on Ruotsin tasolla ja paljon parempi kuin Saksan kilpailukyky.

Samaan aikaan nämä sankarit vetoavat Ruotsiin ja Saksaan, miten näiden maiden mallejaan käyttämällä saataisiin Suomen kilpailukykyä vielä paremmaksi - toki vain niitä mallien osia käyttämällä, jotka heikentävät suomalaisen työntekijän asemaa.

On suorastaan pöyristyttävää, että pääministeripuolue sortuu samankaltaiseen propagandaan kuin mihin USA:n Fox News pahimmillaan alentuu. Tästä päivästä eteenpäin on selvää, että hallituksemme ja etenkään Kokoomuksen tapa esittää taloudellisia tilastoja ei ole edes viitteellisesti totuudenmukaista.

Johtopäätökset on vedettävä. Kataisen on erottava välittömästi, sillä suoranainen valehteleminen koko kansalle pääministerin asemasta on kertakaikkiaan anteeksiantamatonta.

Hautala erotettiin paljon pehmoisemmin syin ja tämä on jopa härskimpi kupru kuin minkä Kokoomus teki harmaan talouden torjunnan sabotoimiseksi vuonna 2011.

Kokoomus on menettänyt kaiken uskottavuuden koko kansan silmissä. Kaikki puheet siitä, miten loppuviimein kuitenkin Suomen oikeistokin omalla tavallaan ajattelee meidän isänmaamme parasta voidaan nyt lopullisesti haudata.

Kokoomus on aito, puhdasverinen propagandajärjestö, jolla ei ole minkäänlaista häpyä eikä uskottavuutta. Puolue todellakin on perinteinen kapitalistipuolue, joka toimii juuri niinkuin KNL toivoo.

Se tekee sen vain varjoissa, varkaan lailla yöllä, eikä suoraan tööttäämällä niinkuin KNL ja Libera, jotka typeryydessään paljastavat puolueen todelliset karvat.

Vastakkainasettelu aika ei todellakaan ole ohi. Me vaadimme, että nämä isänmaan viholliset eroavat välittömästi viroistaan, joita heidän kertakaikkiaan olemattomalla moraalillaan ei ole mitään sijaa hoitaa.

Suoraan päin naamaa valehteleminen suurissa asioissa vaatii poliittisen ruumiin. Heti aamulla.

Kommentit (3)

Taas tämänpäivän uutinen: 141 miljoonaa lisää velkaa.
Viimeviikon uutinen: Kreikalle tarvittaessa lisää rahaa.

Kaikkensa JK lupaa EU-viran saamiseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat