Vierailija

Positiivissta on se että reseptituotteiden hinnat ovat tulleet alas.
Useilla on myös jatkuvassa käytössä monenlaista pientä, esim. kosteustipat silmiin. Silmälääkäri kyllä kirjoittaa niitä reseptilläkin, mutta apteekki ilmoittaa että tulee kalliimmaksi koska menee reseptin ns.kirjoitus maksu.1,50€. Silloin nämä jäävät myös pois vuotuisista yhteenlaskettavista kuluista. Olkaa tarkkana, näissä asioissa jos teillä on paljon lääkemenoja.

Ja vielä niistä ns. käsikauppa lääkkeistä, kovin on hinnat niiden kohdalla korkealla.(Varsinkin kun muuttaa vielä mummon markoiksi, tuntuu hinnat huikeilta)
Muutama esim. A-vita tipat 30ml 8,99€ 53,94 mummon vanhaa markkaa
Gefilus kaps 12.10€ 72,60 "
Silmätipat 10ml 6,69 60,14 "

Mitä mieltä muut olette? Ja oletteko edes ajatelleet ja tarkkailleet käsikauppa lääkkeiden hintoja.
Minusta ne ovat ylihinnoiteltuja

Kommentit (6)

Hei Anonyymi,
Noista silmätipoista. Systane, 10 ml, maksaa 12,60 €, Optive, 10 ml, 12,60 €, VitA-Pos 13,10 €. Niitä menee kaksi pulloa kuukaudessa, sitten on vielä Oftagel, joka maksaa Kelan korvauksen jälkeenkin vielä 57,92 €. Nyt on vielä kolmen kuukauden ajan viides lääke, FML Liquifilm, 8,02 € /kk. Joten on noilla lääkkeillä hintaa, vain Oftagel kuuluu Kelan korvauksen piiriin. Täytyy vain toivoa, että jaksaa ne ostaa kaikkien muiden lääkkeiden lisäksi.
Hyvää talven jatkoa toivottelee Aluisa

Hei Aluisa ja Anonyymi! Teillä taitaa olla kaallimpia silmätippoja kuin minulla. Ostan ilman reseptiä Oftagelia tai Viscotearsia hintaan 6,90 € apteekista. Pullo riittää kuukaudeksi. Riittäisi kyllä pitemmäksikin aikaa, mutta se pitää käyttää kuukauden kuluessa avaamisesta. Lääkäri määräsi minulle äskettäin vähän voimakkaampaa särkylääkettä, Para-Tabseja. 100 kpl purkki maksoi alle 5 €. Mummonmarkoista en tiedä mitään, kun en asunut Suomessa euroon siirtymisen aikaan. Ei nämä kovin kalliilta tunnu. Mutta on niitä todella kalliitakin lääkkeitä, onneksi monet reseptillisiä, joten Kela korvaa osan. Käytän myös luontaistuotekaupan lääkkeitä, esim. hainrusto-vihersimpukkakapseleita. Niiden hinta on todella huikea. 80 kapselia maksaa noin 20€ ja riittää 40 päiväksi. Myös kalaöljy (omega 3) kapselit on aika hintavia. Vaan minkäs teet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hei Allinlapsi,
Minulla kai nuo Oftagelit maksavat sen vuoksi, koska ne on pakattu kertakäyttöannoksiin. Vaikka ei kaikki kerralla menisikään, ne on heitettävä pois.
Tiputellaan silmätippoja mitä kukakin! Terveisin Aluisa

Olin tässä vuodenvaihteessa apteekissa odottelin vuoroani ja kuulin apteekkarin ja asiakkaan vanha mummo keskustelua.
Apteekkari sanoi mummolle että eihän lääkkeet enää mitään maksa niin paljon ovat kolmen viimekuukauden aikana hinnat pudonneet ja tahti senkun kiihtyy.
Lopuksi hän totesi mummolle lääkkeiden hinnan joka oli hulppeat 97 euroa ja risat.
Asia tuntui kiinnostavan muitakin odottajia vieressäni jonottava nuorempi nainen loi minuun paljon puhuvan katseen ja hymyilimme osaaottavasti asialle.
Meistä tuo liki sadan euron lasku ei ihan ilmaiselta tuntunut:(

Hei PINiTU,
Olen kanssasi samaa mieltä, että lääkkeillä on kyllä hintaa vieläkin. Minäkin ostin 120 eurolla viime torstaina lääkkeitä. Onhan se laiha lohtu että omavastuun täytyttyä saa lääkket puoli-ilmaiseksi, tarkoitan niitä KELAn korvaamia lääkkeitä.
Yritetään sinnitellä!
Terveisin Aluisa, joka usein käy apteekin ovesta sisään

Ainahan apteekkien korkeista hinnoista on puhuttu. Osin pitää paikkaansa osin ei. Mielenkiintoisia keskusteluja aiheesta on käyty meillä perhepiirissä kun vaimon tyttö on apteekissa töissä. Olemme moittineet hintoja korkeiksi ja silloin tyttö on noussut puolustamaan apteekkareita. Hän on kertonut kuinka paljon sitä ja tätä täytyy apteekkarin maksaa. Pitää varmaankin pääosin paikkansa mutta asian tekee mielenkiintoiseksi se seikka, että siitä huolimatta meidän pienen "kyläapteekin" apteekkari on reilusti kunnan suurituloisin henkilö.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat