Vierailija

Valaiseva nettianalyysi islaminuskon todellisista opeista.

http://www.kotipetripaavola.com/islaminuskostaajatuksia.html

Sivut

Kommentit (47)

Sillä lailla!!!!!

Eikun kiireesti nyt vain islaminuskoisia mamuja haalittava paljon lisää tänne Suomeen!!!!

Siitä se lähtee. On hyvällä alulla jo.
Moskeijoita ja valtuustopaikkoja heille..... kyllä se siitä mukavasti,
pikkuhiljaa ja huomaamatta etenee.

Eläköön globalisaatio ja kaikkien yhdistäminen!!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Taitaa olla parasta pitää vaan laput silmillä eikä nähdä eikä kuulla mitään,
mitä kauheuksia ympärillä tapahtuu kaiken aikaa.

Niin kait mutta kun ei ole tyhmä, ei vain voi olla tietämättä.
En katsonut ohjelmaa, mutta siitä näytettiin pätkä jossain yhteydessä. Siinä Heidi Hautala ja joku muu politikkonainen nauroivat ihan väärässä paikassa. Ohjelma on tallennettuna, tuli muistaakseni eilen iltapäivällä uusintana, aion katsoa siitä ainakin vähän.

Lainaus:

Sillä lailla!!!!!

Eikun kiireesti nyt vain islaminuskoisia mamuja haalittava paljon lisää tänne Suomeen!!!!

Siitä se lähtee. On hyvällä alulla jo.
Moskeijoita ja valtuustopaikkoja heille..... kyllä se siitä mukavasti,
pikkuhiljaa ja huomaamatta etenee.

Eläköön globalisaatio ja kaikkien yhdistäminen!!!!


Joo, globalisaation maallinen profeetta on ex-tavja! Sehän siitä meuhkasi.

Lainaus:

Sillä lailla!!!!!

Eikun kiireesti nyt vain islaminuskoisia mamuja haalittava paljon lisää tänne Suomeen!!!!

Siitä se lähtee. On hyvällä alulla jo.
Moskeijoita ja valtuustopaikkoja heille..... kyllä se siitä mukavasti,
pikkuhiljaa ja huomaamatta etenee.

Eläköön globalisaatio ja kaikkien yhdistäminen!!!!

Pelottaa tulevien sukupolvien puolesta.

Terrori-isku Amerikkaan oli islamin isku vääräuskoisia vastaan. He tekivät sen Allahin nimeen. Onko Allah siis terroristi? Sääli heitä, petettyjä sieluja! He ovat uskoneet valheen Jumalasta. Islamilainen ei pääse irti koston kierteestä, koska Koraani ei tunne sovitusuhria. Jeesus on ainoa sovitusuhri, joka muuttaa koston anteeksiantamukseksi. Älä kosta kokemaasi vääryyttä, sillä se on jo kostettu Jeesukselle!
Kuka on syyllinen?
New York sai kokea olevansa vääräuskoisten kaupunki, kun islamilaiset iskivät matkustajakoneilla sen tornitaloihin. Miehet lentokoneen ohjaimissa varmaan huusivat vähän ennen syöksymistään kuolemaan, "Allah on suuri!"

Sääli heitä, petettyjä sieluja! He uskoivat pääsevänsä Jumalan Paratiisiin, mutta heräsivätkin helvetissä. Tästä he varmaan yllättyivät vielä enemmän kuin maailma heidän teostaan.

Eikö islamin papit ole syyllisempiä kuin he? Kuka lupasi heille Paratiisin, jos he kuolevat pyhässä sodassa? Kuka julisti tuon pyhän sodan? He ovat syyllisiä yhdessä heidän kanssaan!

Monet islamilaisten maiden poliitikot ovat tuominneet terroriteon, mutta entä islamilaiset papit. Miksei kukaan heidän hengellinen johtajansa ole astunut julkisuuteen ja tuominnut tekoa Allahin tahdon vastaiseksi? Jos islamilaiset todella tuomitsisivat tämän teon, he sanoisivat, että Allah vihaa väkivaltaa ja nuo terroristit ansaitsevat helvetin tulen.

Islamin hadithin mukaan suurin osa helvetin tulessa olevista ihmisistä oli naisia, jotka olivat kiittämättömiä. Hadithin opetuksen mukaan nämä naiset eivät olleet epäuskoisia tai kiittämättömiä Allahia kohtaan, vaan he olivat kiittämättömiä aviomiehiään kohtaan.

Tämäkin Islamin opetus alistaa naisia ja korottaa miehen asemaa siten, että jos nainen ei tottele miestään ja on kiittämätön, niin hän joutuu helvettiin. Islamin uskossa nainen pidetään miehelleen kaikessa alistuvana helvetillä pelottelun kautta.

Lainaus:

Helvetillä se Raamattukin pelottelee, vai mitä?

Yhtälailla kaikkia Raamattu pelottelee. Ei erotella miehiä ja naisia.

Islaminuskossa naisia sorretaan vielä erikseen kaikin mahdollisin ja julmin tavoin.

Petri Paavlolan "entinen muslimi" totuuden tulkkina. Missä on nettianalyysi?

Paavolan lapsenmieltä voi irvailla ja sille voi hymyillä, mutta mitä Paavola tietää islamista? Mielipide on hihasta ja hatusta vetäisty ja perusteltu. Niinkuin Paavolalla on tapana. Lukekaa "entisen muslimin tarinaa"!

Moni muslimi tai muslimien puolta pitävä varmaankin syyttää minua, että demonisoin Islamin uskoa ja muslimeita. En demonisoi, vaan olen tuonut esille koraanin ja hadithin todistuksen siitä mitä Islamin usko opettaa ja kuinka vahingollista se on ihmisille ja ihmiskunnalle.

Islamin usko esittelee itsensä rauhan uskontona, mutta miksi se vainoaa ja tappaa, niitä jotka ovat hylänneet muslimiuskon tai uskaltavat arvostella Islamin uskoa. Rauhan ja rakkauden Jumala ei varmasti käske tappamaan jihadin kautta ihmisiä, jotka eivät usko Häneen. Jokainen Islamin väkivallan uhri joko kuoleman kautta tai muuten väkivaltaisen kohtelun saaneen ihmisen kohtalo todistaa sen puolesta, että Islam ei ole rauhan uskonto, vaan sodan uskonto, sillä koraani käskee tappamaan ei-muslimeita.

Kuten olen tuonut esille, niin kaikki muslimit eivät noudata koraanin kirjaimellisia opetuksia, mutta iso osa heistä uskoo ja noudattaa niitä. Sen tähden Islamin uskoon tulee suhtautua suurella varauksella, eikä heille saisi antaa myöten ja sallia heidän harjoittaa uskontoaan koraanin ja sharia-lain mukaisesti, koska sen päämäärä on kaikkien muiden uskontojen ja aatteiden tuhoaminen ja Islamin asettaminen koko maailman uskonnoksi.

Eräs entinen muslimi on kertonut minulle paljon Muhammedin elämän tapahtumista; jatkuvista sodista ja tappamisesta sekä monista muista negatiivisista asioista. Hän on myös vahvistanut sharia-lain olevan totta sekä että muslimit uskovat maailman olevan jakaantuneena kahteen osaan (rauhan talo ja sodan talo), jonka tähden muslimit koittavat tehdä maailmasta rauhan talon, jossa Islam hallitsisi koko maailmaa.

Kun keskustelin tämän entisen muslimin kanssa, niin hän sanoi lukeneensa koraanin, Islamin uskon perimätietoa, Muhammedin elämänkerran sekä muuta islamilaista kirjallisuutta. Hän sanoi päätyneensä siihen, että Allah on Muhammedin luomus ja koraanin teksti on Muhammedin ajatuksia, jonne hän kirjoitti itselleen erikoisoikeuksia muun muassa koskien naisia. Tämän entisen muslimin mukaan Allah nimistä jumalaa ei ole olemassa, vaan se on Muhammedin oma keksintö, johon hän on sekoittanut aineksia muinaisesta pakanallisesta arabialaisesta kuunjumala kultista, Raamatusta ja muista uskonnoista. Tämä entinen muslimi sanoi minulle ettei hän halua tulla julkisesti esille, koska sharia-lain mukaan hänet pitäisi tappaa, koska hän luopunut Islamin uskosta ja paljastanut Islamin uskon todellisen sotaisan ja väkivaltaisen luonteen.

Tämä entinen muslimi kertoi minulle seuraavaa Islamista: Tutkimalla muslimien historiaa näemme esimerkkejä kuinka muslimit valloittivat maita ja alueita tehden niistä islamistisia maita. Valloitetun maan uskottomia (ei-muslimi) vainottiin ja he joutuivat kärsimään sekä heistä tehtiin toisen luokan kansalaisia. Muslimien saapuessa maahan he pyrkivät vahvistumaan ja lisääntymään siellä. Aluksi he teeskentelevät olevansa rauhaa rakastavia ja käyttäytyvät kuin lampaat. Kun he ovat vahvistuneet ja lisääntyneet enemmän, niin he alkavat vaatimaan itselleen erikoisoikeuksia. Näihin oikeuksiin kuuluu mm. vaatimus sharia-laista sekä oikeus viettää islamilaisia juhlia ja pyhiä. Kun muslimit ovat tulleet tarpeeksi vahvoiksi, niin he käyttäytyvät kuin tiikeri. He ottavat kaiken vallan käsiinsä, julistaen maan islamilaiseksi maaksi. He alkavat vainoamaan ei-muslimeita ja muutaman vuosikymmenen päästä tässä maassa on enää jäljellä hyvin vähän ei-muslimeita.

Tämä eräs muslimi kertoi minulle myös seuraavaa: Miksi muslimit koittavat tehdä muista maista islamistisia valtioita? Saadaksesi tähän vastauksen sinun on tutkittava Muhammedin elämää. Kun Muhammed julisti itsensä profeetaksi, niin alussa hänellä oli vain vähän seuraajia. Siksi hän alkoi teeskentelemään olevansa rauhan lähettiläs, kertoen hyviä ja kauniita asioita. Saadakseen lisää kannattajia hän siteerasi mm. Raamattua. Kun Muhammed tuli Mekasta Medinaan, niin hänellä oli vain vähän seuraajia. Medinassa Muhammedin seuraajien lukumäärä lisääntyi. Kun hän sai lisää kannattajia, niin hän alkoi tekemään ryöstöretkiä, tappamaan, raiskaamaan, murhaamaan, harjoittamaan moraalitonta seksiä jne. Hän valloitti juutalaisten maita ja tapatti paljon juutalaisia miehiä, ottaen heidän naisensa ja lapsensa orjikseen. Kun hän palasi Mekkaan 10 000 seuraajansa kanssa, niin hän valloitti ja alisti sen itselleen. Jokaisen muslimin tulee seurata Muhammedia ja jokaisen muslimin on yrittävä toimia ja elää kuten Muhammed eli ja toimi. Monet muslimit seuraavat Muhammedin esimerkkiä.

Kun tutkit Muhammedin elämää, niin sen jälkeen sinä ymmärrät miksi, ääri-islamilaiset liikkeet sotivat ja tekevät terroristitekoja, sillä he noudattavat Muhammedin antamaa esimerkkiä. Muhammedin esimerkin mukaan on myös helppo ymmärtää, miksi sharia-lain mukaan naisen raiskaamisen todistamiseen tarvitaan neljän miehen todistus ennen kuin se on pätevä todistus raiskaajaa vastaan. Tämän tähden esim. raiskaustapaukset ovat yleisiä siellä missä muslimit asuvat. Suomen viranomaisten ja päättäjien olisi syytä herätä sekä tutustua todelliseen Islamiin ennen kuin se on liian myöhäistä.

Raamatun profetioiden mukaan lopunajan maailmaa hallitsevat jollakin tavalla Venäjä, Kiina ja muslimimaat. Muslimien aiheuttama terrori ja kauhu saa koko ajan enemmän sijaa maailmassa. Siihen syypäitä ovat kansojen johtajat ja poliitikot, jotka eivät tunne todellista Islamia, vaan pitävät sitä rauhan uskontona. Kun hämäys ja petos on mennyt läpi, niin muslimit saavat koko ajan enemmän jalansijaa ei-muslimi yhteiskunnissa pyrkien muuttamaan ne islamistisiksi valtioiksi sharia-lakien ja Islamin lakien kautta.

Lopunajan ihmiskunnan ihmisten ainoa toivo on pelastuminen uskon kautta Herraan Jeesukseen, sillä Hän on ainoa todellinen Rauhanruhtinas, joka tulemuksessaan lakkauttaa maan päällä vaikuttavan antikristillisen (antikristuksen eksytys) vaikutuksen ja tuomitsee kaikki synnintekijät ja armahtaa jokaisen, joka uskoo Häneen ja on asettanut turvansa Herraan Jeesukseen.

Oletteko kuulleet kivitysrangaistuksesta???

Ensin kaivetaan kuoppa, johon ihminen mahtuu pystyyn seisomaan siten, että pää jää maanpinnan yläpuolelle. Sitten (yleensä nainen, elävä siis), vaikkapa aviorikoksesta tuomittu, käsketään tai heitetään kuoppaan. Kuoppa peitetään niin, että vain tämän naisen pää jää näkyviin. Sitten alkaa rangaistuksen toimeenpano. On varattuna suuri kasa kivenmurikoita. Siitä katselemaan tulleet ihmiset ja rangaistuksen toimeenpanijat ottavat kiviä käteensä, ja alkavat surutta heitellä niitä kiviä tämän onnettoman maahan kaivetun naisen päähän.

Autenttista videota tällaisista tapahtumista on YouTubessa. Etsi YouTubesta Sharia law
Useissa videoissa on varoitus että "Et ehkä kestä katsoa". Hirveää julmaa pahuutta ja kidutusta. Sanoinkuvaamatonta kestämätöntä kärsimystä kohteeksi joutuneelle.

Tällaisia Islamin Sharia-lakejako tänne meille Suomeenkin siis toivotaan??? Ei voi olla totta.

Sharia-laki jakaa maailman kahteen osaan: Rauhan taloon (Dar al-Islam) ja sodan taloon (Dar al-Harb). Jihadin kautta muslimit muuttavat sodan talon (ei-muslimi hallintoa) rauhan taloksi (muslimi hallinto), jota muslimit hallitsevat. Jotkut vapaamieliset muslimit vastustavat sotaisaa jihadia, mutta monet muslimit hyväksyvät sotaisan jihadin. Tämä tarkoittaa sitä, että monen muslimin mielestä jihadin kautta voidaan käydä "pyhää sotaa". Islamilaiset terroristiliikkeet oikeuttavat itselleen terrorismin ja veritekojen tekemisen jihadin kautta.

Järkyttävän peloittava tuo muslimien uskonto. Toivottavasti lapseni eivät koskaan tutustuisi yhteenkään muslimiin, varsinkaan miehiin.

Lainaus:

14:55 ja 15:02

On taas taukki sotkemassa asiallisia kirjoituksia täällä. Uusi banni vain heti päälle tuolle.

Kiitos, ylläpito!!

Muslimit ovat käymässä pyhää sotaa länsivaltojen vastaan, josta Hussein Mussawi, libanonilainen fundamentalisti, sanoi 14. 11.1985:

”Me emme taistele saadaksemme huomiota vihollisemme taholta tai että hän tarjoaisi meille jotakin. Me taistelemme tuhotaksemme vihollisemme. Päämäärämme on, ei edes neuvoteltu antautuminen, vaan vihollisen täydellinen hävittäminen.”

Katsoin ohjelman tallennuksen tänään aamulla. Oli sekavaa todella.
Suomessa on voimassa suomalaiset lait, ei tänne muuta tarvita.

Kauheaa jos suomeen saadaan ujutettua Sharia lakia. Naisten ja lasten asema on aivan surkea. Miestä ei tuomita mistään mutta naisen ei tarvitse kun vahingossa katsoa vierasta miestä niin henki voi vaikka mennä. Raiskauksessakin syy on naisen ja entä avioliitto /sukupuolisuhde 9 vuotiaan tytön kanssa. Sitten tietty sananvapaus riistettäisiin kaikilta. Ja kaikki uskonnot. Nythän on jo jouluevankeljumi kieletty kouluissa ja suvivirsi. Onhan meillä ollut ateistiakin, mutta eniten muslimit ovat tuota vaatineet. Kyllä minusta ainakin muiden on totuttava uudenkotimaan lakeihinkin. Kuinka paljon sitten tapahtuu kaikkea mistä ei mitään kerrota ? On kyllä maltillisiakin muslimia, jotka melkein kärsivät ääripäitten käytöksestä Meillä ennen sanottiin että Jumala heittää kuumankiven taivaasta tietysti päähän osuvan,jos ei totella tai olla kiltisti . Samoin helvetilläkin peloittelu ovat kummallekkin sukupuolille tarkoitettu Vaan niin on myös iankaikkinenelämä jokaiselle Jeesukseen uskovalle.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat