Seuraa 

Olen kiinnittänyt jo pidemmän aikaa huomiota lasten vaatteisiin. Tai niihin joita niiden pitäisi olla...
Viimeksi vaatekaupassa kierrellessämme huomioin lyhyen lyhyttä minihametta, kapeita vajaamittaisia paitoja ym. (vaatteet, joita harvat aikuisetkaan päälleen pistäisi tai ei ainakaan kuin biletysvaatteiksi )Minkähänlaisia tulevat kesävaatteet sitten ovat?
Miksei lasten anneta olla lapsia ja nauttia siitä, miksi heidät pitää pukea jo pienestä aikuisille tarkoitettuihin vaatteisiin? Muodikasta toki saa olla ja pitääkin olla niin halutessaan, mutta kyllä lasten vaatteissa tulisi olla kuitenkin se lasten vapaus ja liikkumisen riemu.

Kommentit (1)

Olen jo vuosia ollut samaa mieltä pikku puutarhurin kanssa. On tavallaan ikävää katsella pieniä tyttöjä kun he saavat/joutuvat pukeutumaan "mini" teineiksi ja saavat värjätä jo hiuksiaan ja on rakenne kynttä yms. Kauhistellaan sitten kun tapahtuu kaikenlaista ahdistelua ja häirintää. Lapsuus on muutoinkin niin lyhyt. Poikien osalle tulee sitten usein tuo farkku ja lenkkarit. Niissä mennään sitten kaikkialle. Enää ei taida olla koti-,koulu-ja juhlavaatteita erikseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat