Seuraa 

Olen aina ollut sitämieltä ettei Edith Piafin lauluihin saisi kukaan koskea, ne kuuluvat vain yksinomaan Pariisin pikku varpuselle.
Kun eilen istuin Järvenpääntalossa eturivissä kuunnellen Anneli Sarin ja hänen nelimiehisen ranskalaisorkesterinsa tulkintoja Piafin lauluista niin oli pakko muuttaa mieleni.

Lavalla oli hento ja lähes pajunvitsamaisen kapea nainen jolla oli vahva ääni ja dramaattinen tulkinta.
Lavatähtiemme suurin diiva onnistui täydellisesti.

Tätä konserttia voin suositella kaikille,jos vain suinkin mahdollista niin menkää kuuntelemaan, katselemaan ja nauttimaan.

Kommentit (6)

Siitä on aikaa kun ensikerran Annelin lavalla näin. Oli ilmeisesti hänelle niitä ensimmäisiä esiintymisiä.
Olimme nähneet kuvia esiintyjästä joten mielikuva oli selkeä. Oli kuitenkin häkellyttävän sirorakenteinen, eli pienikokoinen ihminen. Mutta sopusuhtaiset mitat joten sitä ei kuvista pystynyt ennakoimaan.
Äänen puolesta eräs kotimaamme parhaimmistoa. Toki tyylilaji oli toinen kuin Katrihelenan puhelinlangoissa.
Nousi pinnalle muistaakseni "häävalssin huumalla" mutta voi olla että muistini erehtyy

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Olin oikeastaan samaa mieltä kuin Mökin muori aikaisemmin eli Edith Piafin lauluja ei kukaan voi tulkita yhtä hyvin. Ainakaan jos pyrkii vain kopioimaan hänen tyyliään. Hänen laulunsa ovat lisäksi niin persoonallisia, täynnä elämänmakua ja tunnetta että omaperäisestä versiosta tulee melko varmasti hyvin kalpea kopio. Kävin kuuntelemassa kaksi kertaa Patricia Kaasin Piaf-konsertin ja muutin myöskin osittain mielipiteeni. Niissä oli sopivasti omaa persoonallista vivahdetta aidolla ranskalaisella aksentilla, niitä oli ilo kuunnella. Live musiikki on aina oma lukunsa, Edithiä ei enää täällä maan päällä pysty kuuntelemaan livenä. Kun viimeisenä kappaleena soi Non je ne regrette rien niin aikuinen suomanlainen mieskin tarvitsi nenäliinaa.

-perdu-

Anneli oli aivan loistava. Vahva upea ääni ja valovoimainen diiva. Kyynel oli silmässäkonsertin päätyttyä.
Ihana Anneli!!!

sari on tietysti kebyen musiikin lavatähti, ei yleisesti ottaen kaiken musiikin paras ja kaunein.
Musiikin varsinasiet tuntijat (mm. Heikki Sarmanto)ovat ylistäneet hänen taitojaan tuossa musiikkilajissa, jota edustaa.
Ja kun taustalla on ranskalaisorkesteri, varmasti on onnistunut konsertti. Ranska on chansonin koti.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat